Σάββατο 30 Μαΐου 2009

AC-DC-Ζωντανά στην Αθήνα.


Σε μια και μοναδική συναυλία τους οι AC-DC στήν Ελλάδα,μάγεψαν περίπου 70 χιλιάδες κόσμου σε ενα Ανεπανάληπτο Live τους!!Χαίρομαι διπλά γιατί ήμουν και εγω ανάμεσα τους!"Ολη" σχεδόν η Ελλάδα ήταν εκεί.Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Ηράκλειο,Πάτρα,Λάρισα και οχι μόνο απο Ελλάδα,αλλά είδα σημαίες στο στάδιο απο Βουλγαρία και Ρουμανία.Ενα μικρό δείγμα απο τα παρακάτω βιντεάκια.












Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Βίαζαν παιδιά μπροστά στις μανάδες τους!


Αμερικάνικα «κατορθώματα» στο Ιράκ.

Η δεύτερη σειρά φωτογραφιών και βίντεο, που υποτίθεται ότι ο Ομπάμα θα επέτρεπε να «βγουν στη φόρα» από το κολαστήριο του Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ, απαγορεύτηκε να δημοσιοποιηθεί.
Τα ντοκουμέντα ήταν τόσο σοκαριστικά που ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο πρόεδρος ανησυχούσε ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών θα έθετε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια!

Προφανώς θα δημιουργούσε τέτοιο θόρυβο και θα προκαλούσε τέτοια οργή που σε μια περίοδο που ο Ομπάμα ρίχνει το βάρος στον πόλεμο «κατά της τρομοκρατίας» στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν, θα ήταν ένας ισχυρός κόλαφος για την αμερικάνικη πολιτική. Θα ήταν ένα πλήγμα πιο ισχυρό από αυτό που δέχτηκε η εικόνα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού πριν από πέντε χρόνια, όταν βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα βασανιστήρια.
Γι’ αυτό και δεν τους συμφέρει να βγουν στο φως της δημοσιότητας τέτοια ντοκουμέντα.

Διαβάζοντας τα όσα δήλωσε ο ερευνητής Seymour Hersh, σε ομιλία του σε συνέδριο της Αμερικάνικης Ενωσης για τα Πολιτικά Δικαιώματα (ACLU - American Civil Liberties Union) ανατριχιάζεις και μόνο στην ιδέα τέτοιων βασανιστηρίων:
«Μερικά από αυτά που συνέβησαν δεν τα γνωρίζετε. Στα βίντεο είναι γυναίκες εκεί. Μερικοί από εσάς ίσως να έχετε διαβάσει ότι περνούσαν γράμματα, μηνύματα στους άντρες τους…Οι γυναίκες περνούσαν μηνύματα που έλεγαν: "Σε παρακαλώ έλα να με σκοτώσεις γι’ αυτά που γίνονται".
Βασικά αυτά που έγιναν φαίνονται καταγεγραμμένα σε ορισμένες περιπτώσεις που αυτές οι γυναίκες είχαν συλληφθεί μαζί με νεαρά παιδιά.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι οι στριγκλιές των αγοριών που σοδομίζονταν (σ.σ. από τους αμερικάνους στρατιώτες) με τις κάμερες να γράφουν».

Οι Αμερικάνοι φαντάροι βίαζαν τα παιδιά μπροστά στις μανάδες τους για να πετύχουν κατασκευασμένες «ομολογίες»!

Σύμφωνα με δικηγόρο της ACLU, που επικαλείται το περιοδικό Time (11/5/09), «αυτές οι φωτογραφίες δίνουν οπτική απόδειξη ότι η κακομεταχείριση κρατουμένων από αμερικάνικο προσωπικό δεν ήταν μεμονωμένα αλλά εκτεταμένα περιστατικά, που ξεπερνούν τους τοίχους του Αμπού Γκράιμπ».
Το αμερικάνικο Πεντάγωνο έχασε τη δικαστική μάχη για να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση αυτών των ντοκουμέντων.
Η μοναδική ελπίδα του ήταν ο Ομπάμα, ο οποίος δεν απογοήτευσε τους στρατοκράτες και έσπευσε να ανατρέψει την απόφαση των δικαστηρίων που επέτρεπαν τη δημοσιοποίηση των ντοκουμέντων, απαγορεύοντάς την τελικά.
Ετσι, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» υποτάχθηκε στις πολιτικές ανάγκες του «ανανεωτή» Ομπάμα!

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2009/05/blog-post_24.html


Σοσιαλισμός η Βαρβαρότητα

Χωρίς να στηρίζω κανέναν πολιτικό σχηματισμό,αυτό το βιντεάκι της ΚΝΕ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.Αν δεν γελάσουμε και λίγο με τα χάλια τους,θα μας πάρει τελείως απο κάτω.




Πολύ καλή και η διασκευή της διαφήμισης!

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Κώστας Μουντάκης-Η μάχη της Κρήτης

Ένας απέραντος σεβασμός στους παππούδες μας,που έδειξαν σε όλον τον κόσμο,τι σημαίνει,να ζείς και να πεθαίνεις,για αυτά που αγαπάς,και πιστεύεις!!

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ELOY-Castle in the Air

Απο την δεκαετία του '70 και το Psychedelic Hard Rock των Eloy στήν Αναζήτηση του Μαγικού τους Κάστρου.

"I saw an old man sitting with his head in hands
His eyes reflected the wisdom of his life
His words painted a new world
And my thoughts just followed him

But when he stopped
Something inside tore me apart
And I can't get it back my castle in the air "


Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Wendy O. Williams and the Plasmatics-The Damned

Απο την Αθάνατη δεκαετία του '80.PUNK ROCK με την W.Williams σε ενα απο τα κλασσικά κομμάτια του είδους.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ματαίωση του φιλικού και ζημιές στο ΒΑΚ


Το μπαρούτι που σιγόκαιε εδώ και αρκετό καιρό, έσκασε εν μέρει σήμερα το απόγευμα.


Ματαιώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ μετά από εισβολή 250 περίπου φιλάθλων στο ΒΑΚ ενώ έγιναν ζημιές.

Η "αρρωστημένη" κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό έχει ως αποτέλεσμα να συμβαίνουν και γεγονότα πρωτόγνωρα για την ομάδα του Ηρακλείου.


Σήμερα λοιπόν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο περίπου 250 οπαδοί του ΟΦΗ θέλοντας να συναντηθούν με τον Φανούρη Βατσινά.

Αφού διαπίστωσαν ότι δεν ήταν εκεί ο πρόεδρος του ΟΦΗ, βρέθηκαν κάποιοι που θέλησαν να κάνουν την δική τους "επανάσταση".

Με πλαστικές καρέκλες και πέτρες έσπασαν τα τζάμια στις δύο πλευρές του κτιρίου στο προπονητικό κέντρο και στην συνέχεια εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ματαιώσουν το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησαν παίκτες και Ματζουράκης και μάλιστα με τον τελευταίο είχαν συζήτηση στα όρθια ενώ του ζητούσαν να φύγει από τον ΟΦΗ καταλογίζοντας του ευθύνες για τον υποβιβασμό της ομάδας του Ηρακλείου.

Ένα ακόμα άσχημο περιστάτικο που συνέβη ήταν η αρπαγή του κινητού τηλεφώνου του μέλους του Δ.Σ. του ΟΦΗ Ανδρέα Γιαννόπουλου επειδή θεώρησαν ότι τραβούσε φωτογραφίες αυτούς που πετούσαν τα αντικείμενα.

Στην συνέχεια βρέθηκε στο ΒΑΚ μια διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/10453

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Ο Ross the Boss(Manowar) στο Ηράκλειο.

Σε μια τουρνέ promote για το πρώτο άλμπουμ(New Metal Leader) της νέας μπάντας του,ο Ross the Boss επισκέπτεται και την Κρήτη,αρχής γενομένης απο την πρωτεύουσα του νησιού το Ηράκλειο και θα συνεχίσει στα Χανιά.Δυο τραγούδια των Manowar απο την χτεσινή συναυλία.



Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΟΦΗ-Slavia Prague=1-0 Uefa Cup 1993

Αξέχαστα Χρόνια Αξέχαστες οι Επιτυχίες του ΟΦΗ σε Ελλάδα και Ευρώπη!



Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ο ΟΦΗ στήν δεκαετία του '90

Μια μικρή γεύση απο την δεκαετία του '90.Τότε που ΟΛΟΙ έχαναν απο το..αεροδρόμιο.





Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!

Αλήθεια..Του χρόνου,η Ιστορικότερη Ομάδα της Κρήτης θα παίζει στην Β Εθνική Κατηγορία.Οσο και αν ακούγεται παράξενο,είναι ακριβώς έτσι.Άραγε οι Κρητικοί..οι Ηρακλειώτες πως νοιώθουν για αυτό?Τους αρέσει?Είναι τόσο πορωμένοι με το να "λατρεύουν" τους Ψευτο-"Μεγάλους" του Ελληνικού ποδοσφαίρου?Τόσο που να μην τους νοιάζει οτι στην ουσία Εξευτελίζονται και οι ίδιοι,στηρίζοντας αυτούς που βρίζουν την Κρήτη που Υποτίθεται οτι είναι η πατρίδα τους?Στηρίζουν στήν ουσία τους Μεγαλοκαρχαρίες και τα πολιτικά τσιράκια τους,που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκαναν κάτι καλό στην Κρήτη μας,αντίθετα ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ τις Συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή μας,έχουν ακουστεί τα Χειρότερα για τον τόπο μας ανα την Υφήλιο.Μέχρι και πολιτική καταδίκη υπήρξε,αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί..
Θα τα ακούτε και απο το Γεντί Κουλέ του χρόνου "Κύριοι" ιδιοκτήτες.Θα τα ακούς και εσυ Τσιράκι.
ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!