Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

''Κομμάτι της ζωής μας ο ΟΦΗ''

Οι Νίκι Παπαβασιλείου και Μύρων Σηφάκης μίλησαν σε συνέντευξη τους για την παρουσία τους στον πάγκο του ΟΦΗ.

Το νέο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κάνει λόγο για "ιερό καθήκον" των δυο τους στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου.

Σε μια απολαυστική και ανάλαφρη συνέντευξη οι Νίκι Παπαβασιλείου και Μύρων Σηφάκης ή Μύρων Σηφάκης και Νίκι Παπαβασιλείου μιλούν για όλους και για όλα...



Αρχικά για την συνύπαρξη τους στον πάγκο του ΟΦΗ..
Νίκι Παπαβασιλείου: "Οι λόγοι ήταν καθαρά συναισθηματικοί. Ο ΟΦΗ είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος Μαχλάς κάλεσε εμένα και τον Μύρο για να αναλάβουμε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ήταν ιερό καθήκον για εμάς να ανταποκριθούμε. Μας ενώνουν πάρα πολλά με το Νίκο. Πάνω από όλα το όραμα να ξαναπάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Οι στιγμές που προηγήθηκαν για τον ΟΦΗ ήταν πολύ ιστορικές. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στην ομάδα την δεδομένη στιγμή".

Ο Μύρων Σηφάκης από την πλευρά του αναφέρεται στα στοιχεία που χρειάζονται για την επάνοδο στην Σούπερ Λίγκα λέγοντας πως... "Είναι συνδυασμός αγάπης, σεβασμού, αφοσίωσης, συσπείρωσης και πράξεων. Πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα. Ξεκινάμε από μηδενική βάση και χτίζουμε βήμα-βήμα τις αρχές που έχουμε ζήσει ως παίκτες σε αυτήν την ομάδα".

Το νέο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία του κόσμου με τον Μύρων Σηφάκη να δηλώνει ότι... "Η βοήθεια και η στήριξη του κόσμου ήταν αυτή που κράτησε όρθια την ομάδα στα "πέτρινα" της χρόνια. Η αγάπη του κόσμου προς τον ΟΦΗ ήταν αυτή που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τις ανακατατάξεις που ακολούθησαν με μπροστάρη το Νίκο Μαχλά και στην συνέχεια τον Γιάννη Κουράκη. Χωρίς τον κόσμο του ΟΦΗ δεν θα γινόταν τίποτα".

Ο Νίκι Παπαβασιλείου αναφέρεται από την πλευρά του στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας... "Πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στον ΟΦΗ. Η προσωπικότητα του Νίκου Μαχλά έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Η ομάδα είναι έτοιμη κατά 80-85%. Περιμένουμε ακόμα τέσσερα παιδιά που θα μας δώσουν ποιότητα".

Τέλος ο Μύρων Σηφάκης αναφέρεται στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ λέγοντας πως... "Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Υπάρχει πολύ όρεξη και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πειθαρχία και κανόνες. Δεν παίζουμε με αυτά. Οι παίκτες το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή. Κατάλαβαν επίσης ότι βρίσκονται σε μια διαφορετική ομάδα. Είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Είναι χρέος μας προς τον κόσμο να πάει ο ΟΦΗ εκεί που του αρμόζει".

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Μέρα Γιορτής Μέρα Χαράς !!


Χιλιάδες κόσμου-περ.7000 χιλ.-παρά το εργάσιμο της ώρας ξεχύθηκαν στούς δρόμους με προορισμό το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ.Του ΟΦΗ που απο σήμερα Ανήκει πλέον στον Λαο του!Του ΟΦΗ που δεν θα αργήσει να βρεί ξανά τον δρόμο του,που δεν θα αργήσει να Ξαναγίνει η Ομάδα που δίδασκε ποδόσφαιρο,που η μισή Εθνική Ελλάδος ήταν Κρητικοί η παίκτες του ΟΦΗ.





Μέρα Γιορτινή για το Ηράκλειο Μέρα γιορτινή για τον ΟΦΗ μα περισσότερο για τον Κόσμο της ομάδας.Αυτόν τον τόσο πικραμένο κόσμο που περίμενε καρτερικά και αγωνιζόταν ολα αυτά τα χρόνια!Ολα τα μπράβο αξίζουν σε αυτόν τον Υπέροχο κόσμο!!

Μια Καινούρια Μέρα Ξημέρωσε για τον ΟΦΗ!

Έπεσαν επιτέλους οι πολυπόθητες υπογραφές και ο ΛΑΟΣ του ΟΦΗ μπορεί πλέον να περπατά με ψηλά το κεφάλι!!Περήφανος και Ελεύθερος όπως και η ομάδα του!!Αναμένεται λαοθάλασσα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το απόγευμα.Οχι πια τσατσιλίκια,οχι πια "περίεργα" παιχνιδάκια με την γνωστή φαμίλια,που μας έπινε το αίμα τόσα χρόνια!!



Ενα Μεγάλο Μπράβο σε αυτούς που τράβηξαν τα χίλια μύρια για τον ΟΦΗ μας.Ενα μπράβο σε όλους αυτούς που μυνήθηκαν,που δάρθηκαν,που απειλήθηκαν,που τούς εξευτέλισαν,σε όλους αυτούς που η αστυνομία τους φώναζε "δια προσωπικήν τους" υπόθεση(ΧΟΥΝΤΑ),σε όσους ήταν στους δρόμους,σε όσους άφησαν τις οικογένειες τους και τις δουλειές τους,για να μπορούν να Νοιώθουν Περήφανοι,για να ΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ!




Και ενα μεγάλο παράπονο για τα αδέρφια μας που "λείπουνε" απο την γιορτή.Απο κει που μας βλέπετε αδέρφια,είμαι σίγουρος πως οι ψυχές σας είναι μαζί μας τούτη τη Μέρα της Λευτεριάς!!

ΟΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ!!!!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πώληση του ΟΦΗ.

Μπορεί να φαίνεται μια αχτίδα φωτός απο το βάθος,αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με αυτό το..πράγμα που λέγεται βατσινάς,ούτε φυσικά με τα αφεντικά του.Ακούστηκε κάτι για χρέη που μπορεί να τον στείλουν φυλακή(ευχής έργον),και για αυτό ζητήθηκε 48ωρη πίστωση χρόνου.Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω οτι θα τηρηθεί τελικά η συμφωνία και ο ΟΦΗ απο την Δευτέρα θα βαδίζει πλέον με τα δικά του πόδια και οχι με δεκανίκια.Κατεβήκαμε για να γιορτάσουμε,αλλά το γλέντι δεν ξεκίνησε καν.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!





Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ο Λαός του ΟΦΗ το Βροντοφώναξε-ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!

Χιλιάδες κόσμου ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ την-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-απεμπλοκή του ΟΦΗ απο τους γνωστούς-άγνωστους ιδιοκτήτες και την Άμεση Εκδίωξη του Μαριονέτου βατσινά και των "αυλικών" του απο την ομάδα.




Η μηχανοκίνητη πορεία ήταν εντυπωσιακή αφού περίπου 5 χιλιάδες κόσμου "πλημμύρισαν" το Ηράκλειο,έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου που έβλεπε,και "ψιλοταλαιπωρήθηκε" με τα κλεισίματα των κόμβων.




Απο κοντά "τα άκουσε" ο βατσινάς απο τον κόσμο,για μια περίπου ωρα, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο παρατράγουδο.



Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ-ΑΠΑΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΟΦΗ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!

Βγαίνει ξανά στους δρόμους ο λαός του ΟΦΗ



Ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους επιχειρούν να φτάσουν σε σημείο διάλυσης την κρητική ομάδα, με το δυναμικό συλλαλητήριο που έκανε την προηγούμενη Πέμπτη στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου. Έξι μέρες αργότερα και βλέποντας ότι το διοικητικό τοπίο στην κρητική ομάδα δεν αλλάζει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φανούρης Βατσινάς παραμένει αμετακίνητος στην στάση που κρατάει εδώ και καιρό, ο κόσμος του ΟΦΗ πήρε χθες το απόγευμα την απόφαση να ξαναβγεί στους δρόμους σήμερα και να κάνει μια νέα ακόμη πιο δυναμική διαδήλωση ή μηχανοκίνητη πορεία αν προτιμάτε καλύτερα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα καταλήξει σε έναν από τους κεντρικούς κόμβους της πόλης του Ηρακλείου στον οποίο θα υπάρξει αποκλεισμός από τους φιλάθλους του ΟΦΗ που θα συμμετέχουν στην πορεία. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 7.30 μ.μ. στο πάρκινγκ του Κλειστού των Πατελών και η παρουσία του κόσμου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι ακόμη πιο μαζική σε σχέση με την διαδήλωση της προηγούμενης Πέμπτης που αν και στήθηκε μέσα σε μια νύχτα και δεν υπήρχε η κατάλληλη ενημέρωση κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 2.500 αγανακτισμένους φιλάθλους της κρητικής ομάδας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Απο την εφημερίδα ΤΟΛΜΗ

http://www.tolmi.gr/index.php/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91/vgainei-pali-stouw-dromous-o-laos-tou-ofi.html

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ο Ύμνος του Μαλάκα

Χαρισμένο στον Μεγαλύτερο Μαλάκα που πέρασε ποτέ απο τον ΟΦΗ..Χαρισμένο και σε αυτούς που μας τον έφεραν..Αλλά που θα πάει..Θα γυρίσει ο τροχός ..ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.



Με όοολα αυτά τα.."θεάρεστα" που έχετε κάνει στον ΟΦΗ..και λίγα σας είναι..

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ήταν μόνο η αρχή..Φωνή Λαού Οργή Θεού.

Ο κόσμος του ΟΦΗ ξεχύθηκε χτές βράδυ στους δρόμους ΞΑΝΑ,απαιτώντας την αποχώρηση του μεγαλύτερου ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ που πέρασε ποτέ απο την ομάδα.Του φανουρη βατσινα.Δεν θα την διαλύσεις την ομάδα ρε ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ.Αυτό που είδες και άκουσες χτές ήταν μόνο η αρχή.ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!Εξω τα σκουλήκια απο την ομάδα μας..Εξω οι υπάλληλοι του ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ βαρδινογιαννη.



Δεν θα ανεχτούμε άλλη κοροιδία απο σένα ρε ΛΑΜΟΓΙΟ βατσινα.ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!







ΟΦΗ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!!

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ

Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά εγκλήματα στην Κρήτη: η πτώση του Ο.Φ.Η. στην Β' Εθνική κατηγορία και η συνεχιζόμενη ομηρία του από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ενώ σε κάθε ευνομούμενη χώρα για ένα τέτοιου μεγέθους έγκλημα οι ηθικοί αυτουργοί θα τιμωρούνταν παραδειγματικά, αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο κύριος υπεύθυνος για την τραγική αυτή κατάληξη του Ο.ΦΗ. Φανούρης Βατσινάς, όχι μόνο δεν έχει υποστεί την παραμικρή συνέπεια από την πράξη του αυτή αλλά συνεχίζει να αναζητά οικονομικά οφέλη από τον διορισμό του στον Ο.Φ.Η.



Κανείς υγιώς σκεπτόμενος φίλος του Ο.Φ.Η. δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο ο Φανούρης Βατσινάς ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα για να παραχωρήσει την ομάδα. Μια ομάδα γεμάτη χρέη, χωρίς έμψυχο υλικό, χωρίς οργάνωση, χωρίς όραμα και προοπτική, μια ομάδα όπως την κατάντησε ο Φανούρης Βατσινάς. Ακόμα και τώρα, ένα βήμα πριν την διάλυση του Ο.Φ.Η. ο Φανούρης Βατσινάς επιμένει στις πρακτικές που θα του επιφέρουν εύκολο πλουτισμό από τον Ο.Φ.Η. και που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την οργή χιλιάδων Κρητικών φιλάθλων.



Καλούμε τον Φανούρη Βατσινά, έστω και τώρα, να απομακρυνθεί από τον Ο.Φ.Η. χωρίς περαιτέρω οικονομικά ανταλλάγματα και να επωμιστεί τα χρέη που του αναλογούν. Η άνευ όρων παραχώρηση των μετοχών στο Νίκο Μαχλά αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος για να μη διαλύσει ο ιστορικός μας Ο.Φ.Η. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια και απαίτηση από πλευράς Φανούρη Βατσινά θα σημαίνει αυτόματα ότι εσκεμμένα προχωρά στη διάλυση του Ο.Φ.Η. μας και την προδοσία προς το πρόσωπο και τα όνειρα χιλιάδων Κρητικών.



Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία ώστε ο Φανούρης Βατσινάς να μην μετατραπεί σε κοινωνικό απόβλητο στο ίδιο του το νησί. Η τελευταία ευκαιρία ώστε να μην στιγματιστεί παντοτινά αυτός και η οικογένειά του με κάτι τόσο βαρύ: την διάλυση του Ο.Φ.Η. Σε αντίθετη περίπτωση η Κρήτη θα μοιάζει πολύ μικρή πλέον για τον κ. Βατσινά. Εμείς ως σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών προειδοποιούμε ότι δεν είμαστε πλέον ικανοί να τιθασεύσουμε την δικαιολογημένη οργή των χιλιάδων οπαδών της ομάδας προς το πρόσωπο του κ Βατσινά.



Καλούμε επίσης τους πολιτικούς του τόπου μας να πάρουν επιτέλους θέση για το δράμα που περνάει ο Ο.Φ.Η. Ο Ο.Φ.Η. κύριοι δεν είναι μια οποιαδήποτε εταιρεία. Είναι αθλητικός και κοινωνικός φορέας, είναι σύμβολο για χιλιάδες συμπολίτες σας. Ρωτήστε τους συναδέλφους σας από την Θεσσαλονίκη να σας πουν πώς αντέδρασαν αυτοί σε ανάλογες περιπτώσεις, πώς τίμησαν τους ψηφοφόρους τους και τον τόπο τους Παραδειγματιστείτε από αυτούς. Ο λαός της Κρήτης δεν ξεχνάει.






ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ



SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY

Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Σ.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Ε.Ι CLUB

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΤΥΣΙΜΟ

Αυτό αξίζει σε ΠΟΛΛΟΥΣ Ηρακλειώτες επιχειρηματίες((ειδικά σε κάποιους που εκδήλωσαν "ενδιαφέρον" κατά τα Χριστούγεννα),που διόλου ενδιαφέρθηκαν,αυτό αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς,σε ΟΛΟΥΣ τους "δημοσιογράφους",στην αστυνομία και την δικαιοσύνη που στην ουσία είναι προστάτες της μαφίας,προστάτες των βαρδινογιάννηδων και των υποτακτικών τους ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ εδω στην Κρήτη,αυτό αξίζει σε όλους όσους ΧΑΡΗΚΑΝ με την "εκτέλεση εν ψυχρώ" του ΟΦΗ.


ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ.

Οι αίγαγροι δεν είναι προστατευόμενο είδος?

Απο ενα άρθρο της Πατρίδας..

Αιτήσεις για την ειδική άδεια κυνηγιού στη Ντία


Το πρόγραμμα κυνηγιού στην ελεγχόμενη κυνηγετική περιoχή της Ντίας, εγκρίθηκε με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης.

Οσοι κυνηγοί επιθυμούν να κυνηγήσουν στο νησί θα πρέπει να προμηθευτούν την ειδική άδεια κυνηγιού από την Δ/νση Δασών Ηρακλείου. Η ειδική άδεια κυνηγιού χορηγείται κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου στην οποία αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του με την θεωρημένη για την κυνηγ. περίοδο 2008-2009 άδεια Θήρας (τοπική-περ/κή-γενική) μέχρι την 10-8-2009 και από 11-8-2009 θεωρημένη για την κυνηγ. περίοδο 2009-2010 άδεια Θήρας ως και τις ημέρες που προτιμά να κυνηγήσει.

Το κυνήγι αρχίζει στις 19 Ιουλίου και λήγει στις 31 Οκτωβρίου κάθε μέρα εκτός Δευτέρας και Τρίτης.

Τα θηράματα που επιτρέπεται να κυνηγηθούν είναι: Αίγαγροι από 19 Ιουλίου έως 31
Οκτωβρίου.




Γιατί είχα την εντύπωση οτι ο Κρητικός Αίγαγρος είναι προστατευόμενο είδος?Πέραν αυτού βέβαια είμαι απόλυτα αντίθετος με τούς κυνηγούς και τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ τους στα άμοιρα ζωα,που δεν έχουν την δυνατότητα καν να αμυνθούν απο το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είδος θηλαστικού που υπήρξε ποτέ στον πλανήτη μας...τον άνθρωπο..

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ




Μέσα στο σκοτάδι της αβεβαιότητας και της μιζέριας που επέφερε η διαχείριση Βατσινά εμφανίστηκε μοναδική πρόταση προοπτικής από έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύονται όλοι όσοι επιθυμούν έναν ανεξάρτητο Ο.Φ.Η., τον Νίκο Μαχλά. Παρόλο που οι κινήσεις Μαχλά έχουν ως στόχο να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και την διαφαινόμενη διάλυση οι ενέργειές του σαμποτάρονται από τον άνθρωπο που έφεραν την ομάδα σ' αυτό το σημείο, τον Φανούρη Βατσινά. Ο κ. Βατσινάς, ένας άνθρωπος με μικρό ηθικό ανάστημα, συνεχίζει χωρίς ντροπή το ρεσιτάλ του ψεύδους και της αναξιοπιστίας προς τον κόσμο της ομάδας και όποιον άλλο είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει τεράστια χρέη, ανοίγματα όπως τα λέει, ο άνθρωπος που κατάφερε να ρίξει την ομάδα και να διαλύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο ίδιος αυτός άνθρωπος που κρατάει όμηρο την ομάδα επιζητώντας μάλιστα να βγάλει και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Δεν θα μπορούσε βέβαια ο κ. Βατσινάς, ο οποίος προσπαθεί να μετατρέψει μια ιστορική ομάδα σε μαγαζάκι του για να περνά την ώρα του, να μην έχει την συμπαράσταση των πραγματικών ιδιοκτητών της ομάδας που δημιουργούν συνεχώς εμπόδια με σκοπό η ομάδα να παραμείνει υπό τον ζυγό τους.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή ο Νίκος Μαχλάς είναι ο μοναδικός που βγήκε μπροστά ρισκάροντας τη φήμη και το όνομά του, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του κ. Λεβεντάκη. Ως οπαδοί του Ο.Φ.Η. στηρίζουμε τις ενέργειες Μαχλά και όσους είναι μαζί του γιατί ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας και τα όνειρά μας για έναν ανεξάρτητο, αξιοπρεπή Ο.Φ.Η. Παράλληλα καλούμε όλους τους φορείς του Ηρακλείου να στηρίξουν αυτή την κίνηση ή οποιαδήποτε άλλη που θα οδηγήσει σε καθαρή αγορά της ομάδας μας. Ιδιαίτερα καλούμε όλους αυτούς τους επιχειρηματίες που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως υποψήφιοι αγοραστές να συστρατευτούν με τον Νίκο Μαχλά για το καλό του ΟΦ.Η. Έφτασε επιτέλους ο καιρός να σταματήσουν να περιορίζονται σε εμφανίσεις στα τηλεοπτικά κανάλια με σκοπό τις δημόσιες σχέσεις και έμπρακτα να δείξουν τώρα πόσο αγαπούν τον Ο.Φ.Η. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί από τη συνεχιζόμενη κοροϊδία. Αν επιθυμούν να κάνουν κάτι ας το κάνουν τώρα, αλλιώς να μην ξανα ασχοληθούν με την ομάδα μας.

Τέλος, συστήνουμε σε επίδοξους «επενδυτές» που θα θελήσουν να πάρουν την θέση του προέδρου της ΠΑΕ να μην τολμήσουν να επιβάλλουν λύση τύπου Βατσινά, λύση δηλαδή διαφορετική από αυτή της καθαρής πώλησης της ομάδας χωρίς σύννεφα και σκιές. Το κριτήριο του κόσμου είναι πλέον αλάνθαστο και δεν θα δεχτεί άλλον Βατσινά στη θέση του Βατσινά.



Να ναι σίγουροι ότι θα μας βρουν μπροστά τους και οι αντιδράσεις μας θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ



SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

ΘΥΡΑ 4-BLACK ARMY

Σ.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Ε.Ι CLUB

Τελικά ήταν παραμύθι τα περί "πώλησης" του ΟΦΗ?

Δυστυχώς για τον ΟΦΗ και για εμάς,ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ βατσινάς τα "γύρισε" πάλι.Η εντολή που έχει πάρει απο την οικογένεια βαρδινογιάννη-προφανώς-είναι να ΔΙΑΛΥΣΕΙ τον ΟΦΗ.Και αυτό κάνει.Αναιρώντας τις δεσμεύσεις του,προς τον Νίκο Μαχλά τελικά έβαλε "πωλητήριο" στην ομάδα,ζητώντας να του πληρώσουν τα χρέη ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ,και να του δώσουν και 3 εκατομύρια ευρώ.Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι..Πιστεύω οτι και τα λεφτά να βρεθούνε,κάτι θα σκεφτεί πάλι το διαταραγμένο του μυαλό και η ομάδα δεν θα πουληθεί.Μπορεί να βγάλει κανείς σίγουρα συμπεράσματα απο έναν ΨΥΧΟΠΑΘΗ όπως τον βατσινά?



Δεν έδωσαν τα χέρια-πουλάει ο Βατσινάς
Το athleticradio.gr σαν αυτήκοος μάρτυρας από όσα ειπώθηκαν στο ΒΑΚ σας μεταφέρει όλους τους διαλόγους.

Παράταση στην αγωνία για το μέλλον του ΟΦΗ δίνεται μετά και τις σημερινές εξελίξεις, που δυστυχώς δεν είχαν αίσιο τέλος για το μέλλον της Κρητικής ομάδας.

Το ραντεβού
Νίκος Μαχλάς και Φανούρης Βατσινάς συναντήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο στις δύο το μεσημέρι με την πλευρά του παλαίμαχου άσου να αποτελείται επίσης από τους Ευρυπίδη Κουκιαδάκη και Αριστείδη Λεβεντάκη.

Η συζήτηση των δύο πλευρών διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες καθώς έληξε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα.



Πρώτος έκανε την εμφάνιση του κατεβαίνοντας τις σκάλες ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης και ακολούθησαν οι Νίκος Μαχλάς, Αριστείδης Λεβεντάκης.

"Νίκολα πες τα ευχάριστα νέα. Πήρες την ομάδα"; ήταν τα λόγια των περίπου 100 φιλάθλων του ΟΦΗ που περίμεναν καρτερικά έξω από το κεντρικό κτίριο προκειμένου να ακούσουν τα ευχάριστα-για την ομάδα- νέα.

Μάταια όμως...

"Αλλάζουν τα πλάνα προς το καλύτερο"
Το athleticradio.gr βρέθηκε στο ΒΑΚ και σας μεταφέρει όλους τους διάλογους ανάμεσα στον κόσμο και στο Νίκο Μαχλά αλλά και γενικά όλα όσα ειπώθηκαν για το μέλλον του ΟΦΗ.

"Παιδιά δεν συμφωνήσαμε με τον κύριο Βατσινά, αλλά τα πλάνα μας αλλάζουν προς το καλύτερο" ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μαχλά απευθυνόμενος προς τον κόσμο και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα των συζητήσεων "ο Βατσινάς δεν μπορεί να αναλάβει τα χρέη που φτάνουν τελικά τα 2,8 εκ. ευρώ. Απόφασισε όμως να πουλήσει τον ΟΦΗ. Είναι η πιο καθαρή λύση που μπορεί να συμβεί. Δεν θέλει άμεσα τα λεφτά αλλά σε 4 με 5 χρόνια. Ζητάει 3 εκ. ευρώ που θα τα πάρει μέσα στα επόμενα χρόνια και παράλληλα να εξοφληθούν τα χρέη που υπάρχουν στην ομάδα".

Όσο για την τελική κουβέντα των συζητήσεων που διήρκεσαν σχεδόν 20 μέρες, ο Νίκος Μαχλάς απάντησε "η υπάρχουσα συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει".

Εκείνη την στιγμή πήρε τον λόγο ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης λέγοντας "ο Νίκος πρέπει και θέλει να βοηθήσει αλλά παράλληλα θα πρέπει να βοηθηθεί. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε την ομάδα καθαρή".

Όσο για την αδυναμία του Φανούρη Βατσινά να πληρώσει τα χρέη, ο έγκριτος νομικός απάντησε... "ο Βατσινάς μας είπε ότι είναι διατεθειμένος να δεσμεύσει την περιουσία του. Όμως εμείς δεν το δεχτήκαμε γιατί δεν γνωρίζουμε αν προκύψει στο μέλλον μια διαφορετική εξέλιξη. Αν γινόταν κάτι απρόοπτο θα κινδυνεύαμε να βρεθούμε ένα βήμα πριν την διάλυση" δήλωσε και στην συνέχεια πήρε θέση και για την απόφαση του Φανούρη Βατσινά να βάλει πωλητήριο στον ΟΦΗ "η μονή καθαρή λύση είναι να βρεθούν τώρα τα χρήματα για να πουλήσει την ομάδα".

Μαχλάς: "Η λευτεριά κοστίζει"
Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε ότι "θα πρέπει άμεσα να βρεθούν μέχρι την Παρασκευή 300.000 ευρώ και μέχρι τον Σεπτέμβριο 1,5 εκ. Είναι πολλά τα λεφτά που χρειάζονται για να τρέξει η ομάδα. Παιδιά, η λευτεριά κοστίζει" και στην συνέχεια ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης πήρε τον λόγο ζητώντας την βοήθεια όλων λέγοντας χαρακτηριστικά πως "δεν πιστεύω στους λίγους αλλά στους πολλούς".

Εκείνη την στιγμή ένας φίλαθλος του ΟΦΗ ρώτησε το Νίκο Μαχλά αν το χρέος είναι μεγαλύτερο των 2,8 εκ. ευρώ με τον κ. Κουκιαδάκη να απαντάει "τα ξεσκονίσαμε όλα. Δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό είπαμε".



Μαχλάς: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια"
Ο κόσμος ρωτούσε συνεχώς αν ο Μαχλάς αποσύρεται από την προσπάθεια που ξεκίνησε με τον παλαίμαχο άσο του ΟΦΗ να τονίζει ότι "συνεχίζω την προσπάθεια. Δεν σταματάω τώρα. Είναι μοναδική ευκαιρία για τον ΟΦΗ να γυρίσει σελίδα. Δεν κοιμάμαι καθόλου, δουλεύω συνέχεια και από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ήδη έχουμε κλείσει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και όλα τα θέματα προχωρούν. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλον χρόνο. Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος μας.

Το θέμα Ιωάννου
Εκεί αναφέρθηκε και στο όνομα του Ηλία Ιωάννου λέγοντας χαρακτηριστικά πως "υπήρχε συμφωνία με τον Ιωάννου. Μάλιστα χθες βράδυ ανέβασα ακόμα περισσότερο την προσφορά και ήμασταν κοντά σε συμφωνία. Όμως ήρθε η πρόταση από την Καβάλα και δεν μπορούσε να περιμένει" σχόλιασε την απώλεια του 30χρονου επιθετικού.

Λεβεντάκης: "Η παρουσία του Νίκου αποτελεί εγγύηση"
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αριστείδης Λεβεντάκης όπου απευθυνόμενος στον κόσμο είπε "συμμετέχω με το Νίκο γιατί πραγματικά θεωρώ ότι η παρουσία του αποτελεί εγγύηση. Και τα προηγούμενα χρόνια είχα προτάσεις για να συμμετέχω στον ΟΦΗ όμως απαντούσα αρνητικά γιατί θεωρούσα ότι δεν ήμουν χρήσιμος. Η χθεσινή ημερομηνία(30/6) ήταν καταλυτική για να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Δεν μας ενδιαφέρουν οι μετοχές αλλά ο ΟΦΗ. Είμαι 30 χρόνια κοντά στην ομάδα και είμαι ένας από εσάς" κατέληξε να λέει.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/12488