Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Pink Floyd -The Wall-In The Flesh- Run Like Hell



Απο τα καλύτερα Αντιφασιστικά βίντεο και τραγούδια!!Άραγε κάπως έτσι φαντάζονται το μέλλον μας οι "ισχυροί" αυτής της Γης?Ενα Απέραντο κοπάδι απο πρόβατα? Η μήπως ηδη είμαστε?

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΟΦΗ=1-1


Για άλλο ενα παιχνίδι,οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν κακή αγωνιστική συμπεριφορά στήν διαχείρηση του σκόρ.Αδικαιολόγητα οπισθοχώρησαν μετά το 0-1 δίνοντας χώρο στούς αντιπάλους και έτσι ΞΑΝΑ μετά απο αδράνεια της αμυντικής γραμής ισοφαρίστηκαν.
Επιτακτικές κρίνονται οι μεταγραφές την περίοδο που μας έρχεται.Με το υπάρχον υλικό η ομάδα δεν μπορεί να κάνει το "κάτι παραπάνω" με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί πολύτιμοι βαθμοί.Πιστεύω σε σωστές μεταγραφικές κινήσεις απο τον Νίκο Γκουλή κατ'αρχάς και απο την ΠΑΕ ΟΦΗ στήν συνέχεια.Οι υποσχέσεις βέβαια έχουν δοθεί για την "γερή" ενίσχυση της ομάδας.Μένει να δούμε και την συνέχεια.
Υ.Γ.Απορία..Οι Καρδιτσιώτες γιατί έβριζαν τον ΟΦΗ και την Κρήτη?Τούς έχει πειράξει ποτέ κανείς?Θα πρέπει να είναι άλλωστε η Πρώτη φορά που αυτές οι δυο ομάδες συναντιούνται σε ίδιο πρωτάθλημα.Ντροπή σας "κύριοι" να πιάνετε στο στόμα σας την Κρήτη και τον ΟΦΗ.
Μπράβο στούς οπαδούς του ΟΦΗ που δεν ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο,παρά τραγουδούσαν για την Ομάδα μας!


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Με την Μαγκιά του και τον Λαο του. ΟΦΗ-Θρασύβουλος=2-1



Με το σπαθί του ο ΟΦΗ καθάρισε το μάτς σε ενα τρίλεπτο.Απο την "Κόλαση" στόν "Παράδεισο" βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά οι περίπου 6.000 κόσμου που βρέθηκαν σήμερα στο Γεντί Κουλέ,καθώς ο Θρασύβουλος προηγήθηκε στο 61' με τον Καραμαλίκη και η "απάντηση" απο τον ΟΦΗ ήρθε 14 λεπτά αργότερα στο 75' όπου ο Ζορμπάς μετά απο σέντρα του Πίτσου "έγραψε" το 1-1 και τρία λεπτά αργότερα απο σέντρα του Ζορμπά ο Νατσούρας "σφράγισε" το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ στο 2-1 μέσα σε ενα Καμίνι που δημιούργησαν οι οπαδοί της Ομάδας!






Πολλά Μπράβο στόν Κόσμο της ομάδας και Πολλά Μπράβο στούς παίκτες για την αγωνιστική "μεταμόρφωση" μετά το 0-1.Ο ΟΦΗ έστειλε το Μύνημα Οτι Είναι Εδω!!Και Είναι Πολύ Σκληρός για να πεθάνει.Πιστεύουμε στήν Καλή Συνέχεια της Ομάδας μας και ήδη ετοιμάζονται οι εκδρομές για την Καρδίτσα!




Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΟΦΗ-Ηρακλής=64-74

Προσπάθησαν οι παίκτες του ΟΦΗ αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο του Ηρακλή.Καλύπτοντας μια διαφορά 11 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο,προηγήθηκαν με το τρίποντο απο τον Παναγάκη με 48-47 αλλά στήν συνέχεια η αστοχία στα σούτ τριών πόντων και η ευστοχία των αντιπάλων "έγειραν" το σκόρ υπέρ τους ως το τέλος.
Η διατησία για άλλη μια φορά κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί η κερκίδα και να διακοπεί το μάτς δυο φορές.
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Βόβορας δήλωσε : “Ο Ηρακλής είναι η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος της Α2 και το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα καταφέραμε και ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και δεν επιτρέπαμε στον Ηρακλή να ξεφύγει στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο μάλιστα περάσαμε μπροστά, δεν βάλαμε όμως κάποια ελεύθερα σουτ που βγήκαν από την ομαδική δουλειά και για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να βάλεις και μεγάλα σουτ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την μεγάλη θέληση των παικτών μου και πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι τα θετικά στοιχεία και την ενέργεια που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο και συνεχίζοντας να δουλεύουμε μεθοδικά και σκληρά πιστεύω ότι θα κάνουμε τις νίκες που απαιτούνται για να παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία”.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΟΦΗ-Ερμής Περάματος=78-68


Ευκολότερα απο οτι δείχνει το τελικό σκόρ θα μπορούσε να κερδίσει ο ΟΦΗ,ο οποίος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι,αλλά σε κάποια "νεκρά" του χρονικά διαστήματα η διαφορά των 10 και 11 πόντων,έγινε +2 για τον αντίπαλο.Οι παίκτες του ΟΦΗ δεν "πτοήθηκαν" και με αντεπίθεση διαρκείας επανέφεραν το σκόρ στα "φυσιολογικά" του επίπεδα!Μπράβο για την νίκη,ειδικά έπειτα απο τρείς σερί ήττες.Τα παιδιά έδειξαν οτι "θα το παλέψουν" και θα κερδίσουμε-τουλάχιστον-την παραμονή μας στην Α2.Μπράβο και σε όσους βρέθηκαν στο Μικρό Γεντί Κουλέ και βοήθησαν την ομάδα στην νίκη!

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 39-33, 53-46, 78-68.

ΟΦΗ (Βόβορας): Τσερκιτζόγλου, Μπαρλάς, Δελατόλας 5, Χουλιάρας 5, Μπάρδας 15 (1), Βαγενάς 13 (2), Παναγάκης 10 (3), Δανιήλ 9 (3), Χαλκιαδάκης 9, Γκάμπρανς 5, Σουφλιάς 2, Συριστρατίδης 5 (1).

ΠΕΡΑΜΑ (Καλαμπάκος): Μαϊστόροβιτς 2, Δασκαλούδης 2, Αμάτο 5 (1), Τσαρουχάς 2, Σολωμός, Λιακόπουλος 33 (1), Κυπριτζόγλου 4, Καραλής, Σκούταρης 9 (3), Γριμπαβιώτης 11 (1).

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Είναι Πολλά τα Λεφτά...Νίκο


"Ελπίδα πολλών από εμάς. Σημαιοφόρε μιας χρυσής εποχής… Όνειρο δικό μας να σε δούμε κάποτε όπως ξεχώριζες στα γήπεδα με την φανέλα του ΟΦΗ προπονητή της ομάδας μας .
Κάποιοι είπαν ότι όταν άλλαξες φανέλα και πήγες στο βάζελο πανηγύρισες προσβλητικά μέσα στο δικό μας ναό ( Γεντί κουλέ ) . Όμως εμείς σε υπερασπιστήκαμε και πάλι.
Και ήρθε η νέα εποχή, μια εποχή γεμάτη όνειρα για μας. Μακριά από αυτό που μια ζωή μισούσαμε . Την υποτέλεια κα το τσατσιλικι. Σε περιμέναμε λοιπόν να έρθεις κοντά μας, να πολεμήσεις μαζί μας να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Δυνατό σταθερό και ξανά ψηλά. Όμως αρνήθηκες δυο φορές …Προφασιζόμενος συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα. Και εμείς το σεβαστήκαμε αλλά «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» υπέγραψες στην ομάδα κατά πως φαίνεται της καρδιάς σου .
Άντε λοιπόν εκεί που μια ζωή ανήκες, μακριά από εμάς, μακριά από το ΒΑΚ μακριά από το Γεντί Κουλέ.
Ένας υποτελής ήσουν και εσύ όπως και τόσοι άλλοι, άλλο ένα μαχαίρι στις καρδιές μας .
Κακό ταξίδι Νίκο Νιόπλια. Και να είσαι σίγουρος από δω και πέρα ότι κάθε αποτυχία της δικιάς σου ομάδας θα προσδίδει σε εμάς χαρά και μόνο χαρά.
Και όσο για εσάς που θα μας κατηγορήσετε για μικροπρέπεια και εκδικητικότητα, ΝΑΙ έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Γιατί ούτε προδώσαμε αυτό που αγαπάμε ούτε και θα το εγκαταλείψουμε ποτέ…
ΟΥΣΤ λοιπόν, Εμείς και όλοι σας...
ΥΓ. Κε Κεφαλούκο. Υπερήφανε Κρητικέ, θα σε περιμένουμε στο β γύρο αν έχεις το θάρρος να έρθεις να μας δείξεις τα προσόντα σου και μέσα στο γήπεδο μας... Εκτός αν η μαγκιά σου κλείνετε στα στενά της «Γαβρούπολης». Έλα λοιπόν υπερήφανε άντρα, Άξιο τέκνο με τα μεγάλα προσόντα .
Και αν για σένα τέλειωσαν όλα, εμείς δεν ξεχνάμε και θα σε περιμένουμε…

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY
Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
Σ.Φ.Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ"

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ιωνικός-ΟΦΗ=1-1


Κατώτεροι των περιστάσεων οι παίκτες του ΟΦΗ δεν κατάφεραν να πάρουν ενα μάτς "δικό" τους.Με την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και χάνοντας πολλές ευκαιρίες ο ΟΦΗ "κόλησε" στον βαθμό της ισοπαλίας.Την μεταγραφική περίοδο που έρχεται θα πρέπει να ΦΥΓΟΥΝ αρκετοί και να ΕΡΘΟΥΝ επίσης οι αντικαταστάτες τους.Η καλύτερη "μεταγραφή" πάντως είναι ο Νίκος ο Γκουλής.Απο δικές του κινήσεις ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ενα μάτς που δεν ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.Ντροπή στον παίκτη του Ιωνικού Κεφαλούκο για τις βρισιές που εκτόξευσε στο τέλος του μάτς,πρός τους οπαδούς του ΟΦΗ.Διπλή ντροπή του,γιατί και Κρητικός είναι,και πρώην παίκτης της ομάδας.Της ομάδας που τον πήρε απο τα τοπικά και ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.
Επιτακτική ανάγκη λοιπόν οι μεταγραφές τον μήνα που έρχεται αφού κατά πως φαίνεται οι περισσότεροι παίκτες του ΟΦΗ αποδείχθηκαν πολύ "λίγοι" για να φοράνε την φανέλα της ομάδας.Φυσικά πάντα ελπίζω να με διαψεύσουν ευχάριστα...



Για άλλο ενα παιχνίδι ο Βλόνταρτσικ ήταν απο τούς καλύτερους σε απόδοση και σκόραρε ξανά.Μαζί με τον Κώστα Κιάσσο ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για τούς αντίπαλους.Μακάρι να έπαιζε ΟΛΗ η ομάδα με τον ίδιο τρόπο.Θέλει φυσικά "δουλειά" ακόμα η ομάδα,αλλά οι αποχωρήσεις κάποιων και ο ερχομός νέων είναι Επιτακτική Ανάγκη αν θέλουμε να μιλάμε ακόμα για άνοδο.Δυστυχώς -ξαναλέω- η ομάδα "στήθηκε" στο πόδι και "εν μια νυκτί".Αρα λογικό είναι να παρουσιάζονται "δυσλειτουργίες" στήν ανάπτυξη παιχνιδιού,στο να "βρίσκονται" οι παίκτες ευκολότερα μεταξύ τους στα μάτς,στο να "αφομοιώσουν" το στύλ παιχνιδιού,στο σύστημα,στα στημένα κ.ο.κ.

Ο ΟΦΗ δεν ήταν μόνος στήν προσπάθεια του.Για ενα ακόμα παιχνίδι οι οπαδοί της ομάδας έδωσαν δυναμικό παρών και στήν Νίκαια!!



Όλοι θα είμαστε την επόμενη Δευτέρα στο Γεντί για να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!