Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μιλάνε όλοι,μιλάνε και οι κ...οι!

Δεν σου φτάνουν οσα ΕΦΑΓΕΣ και ΕΚΛΕΨΕΣ απο τον ΟΦΗ?Δεν σου φτάνουν οι αβάντες της φαμίλιας και το τρελό κονόμι,αλλά ζητάς και ρέστα ρε ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΟΕΙΔΩΝ?



Η παρακάτω Ανακοίνωση τα λέει μια χαρά.Δεν χρειάζεται να λερώσω το στόμα μου άλλο με σένα "μεγάλε επιχειρηματία"..



'' Έχεις το θράσος να μιλάς; ''
Με ανακοίνωση τους οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι φίλαθλων του ΟΦΗ πήραν θέση για την εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί εξέδωσαν ανακοίνωση οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ "Snakes 4" και "Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος". Σε αυτήν αναφέρονται στον Φανούρη Βατσινά ζητώντας του να σταματήσει να βάζει εμπόδια στην μετάβαση στη νέα σελίδα της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στο θέατρο της ψευτιάς και του παραλόγου που έστησες δεν θα συνεχίσουμε να είμαστε απλά θεατές Φανουρη Βατσινα.

Εσύ που έριξες τον ΟΦΗ στην Β εθνική φύγε ΤΩΡΑ.

Εσύ που είχες παίχτες απλήρωτους τόσους μήνες φύγε ΤΩΡΑ . Εσύ που κατάντησες τον ΟΦΗ μια ομάδα μικρή όσο μια μοκέτα από τα μαγαζιά σου φύγε ΤΩΡΑ .

Έχεις το θράσος να μιλάς για ιδρώτα και κόπο δικό σου και του εταίρου μεγαλομετόχου της ιδέας για εμάς του μαγαζιού για εσάς όταν είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ποιος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάσταση του ΟΦΗ . Έχεις το θράσος να παίζεις με τα λεφτά που έβαλαν 1100 άνθρωποι για να ορθοποδήσει ο ΟΦΗ από τη δίκια σου διαχείριση.

Οι άντρες όταν βάζουν κάπου την υπογραφή τους την τηρούν. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Κρητικοί αλλά εσύ όπως « τα έδωσες όλα » θέλεις να τα πάρεις όλα.

Και τώρα που πάει η ομάδα να ορθοποδήσει της βάζεις και αλλά εμπόδια.

Και αν όπως λένε οι διαφημίσεις σου « με σεβασμό στα όνειρα σας » σου απαντάμε αυτό .. Τα όνειρα γίνονται συχνά εφιάλτες και εμείς είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε μάχες στους δρόμους και να τις κερδίζουμε . Όμορφα ειρηνικά αλλά πάντα δυνατά και περήφανα.

Καλούμε παλιούς και νέους μετόχους να δώσουν δυναμικό παρών στο ΒΑΚ την Παρασκευή στις 1 το μεσημέρι , γιατί ο ΟΦΗ είναι δικός μας , εμείς τον πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πάρε λοιπόν τον αδελφό σου και μακριά από εμάς τώρα …

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Χαίνηδες-Τση γιαγιάς τα παραμύθια

Ζωντανή ηχογράφηση τον Μάη του 2007.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Δόξα Δράμας-ΟΦΗ=1-2


Η Αντεπίθεση του ΟΦΗ συνεχίζεται καθώς για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι παραμένει αήττητος,και με την τρίτη συνεχή νίκη του "σκαρφάλωσε" στην τρίτη θέση της βαθμολογίας,καλύπτοντας ταυτόχρονα το οχι και τόσο καλό ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα.

Στο γήπεδο της Δράμας, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Τσιμπλίδη. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο και περίμενε την επανάληψη για να απαντήσει.

Η απάντηση ήρθε στο 67' από τον Σαμαρά, ο οποίος απο λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-1.Προηγήθηκε στο 63' δοκάρι απο τον Κώστα Κιάσσο. Στο 80' ο Ογκουνσότο έκανε την "ολική" ανατροπή και χάρισε τους τρείς βαθμούς της νίκης στην Ομάδα Μας,πετυχαίνοντας ταυτότοχρονα και το πρώτο του γκόλ με την φανέλα του ΟΦΗ.
Η δαιτησία δυστυχώς για ακόμα μια φορά κινήθηκε σε πολύ "χαμηλά" επίπεδα,και για μια ακόμα φορά μας έδειξαν οτι ο πόλεμος ενάντια στην Ομάδα Μας Συνεχίζεται απο τα διάφορα Αποβράσματα που λυμαίνονται για δεκαετίες το Ελληνικό ποδόσφαιρο.




Πολλά Μπράβο στα παιδιά -περίπου 400 άτομα-που βρέθηκαν στην Δράμα και στο πλευρό του ΟΦΗ.Πολλά μπράβο και στους Δραμινούς φιλάθλους που μαζί με τους δικούς μας παρέδωσαν μαθήματα Ποδοσφαιρικού Πολιτισμού και έδειξαν πως υπάρχουν και "άλλου είδους" οπαδοί,χωρίς επεισόδια,χωρίς βρισιές και οτι αυτά συνεπάγονται.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Αλητεία-ΟΦΗ=1-2






Παλικαρίσια ο ΟΦΗ νίκησε τον Εθνικό Αστέρα,τον "διαιτητή" Στραντζαλίδη και τούς τραμπούκους που έστειλαν τον Κοκκινάκη με διάσειση σε νοσοκομείο.Να χαίρεστε το "επαγγελματικό" σας πρωτάθλημα "κύριοι"..Να χαίρεστε και τα καραγκιοζάκια που τα λένε και διαιτητές-τρομάρα τους.Ο ΟΦΗ θα είναι περαστικός απο τον βόθρο σας.Θα σας αφήσουμε σύντομα ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ.Μπράβο στούς παίκτες μας Μπράβο και στον Κόσμο που ακολούθησε την ομάδα και ας μας έβαλαν να παίξουμε ΞΑΝΑ Παρασκευή.
Και μια τελευταία λέξη..Ν Τ Ρ Ο Π Η !!
Ντροπή σε όλους όσους βρωμίζουν το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Το είπαν και το κάνουν!Σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες στόν ΟΦΗ.


Πολύ δυνατά μπήκε ο ΟΦΗ στο μεταγραφικό "παιχνίδι" έχοντας ηδη κλείσει 4 παίκτες.Αρχή έγινε με τον Χαραλαμπάκη(που επιστρέφει μετά απο χρόνια) στην συνέχεια έκλεισε ο Καλάιτζιτς(έδειξε καλά στοιχεία στο μάτς με το Αιγάλεω)




ακολούθησε συμφωνία με τον Ακοτό(διεθνής με την χώρα του,μετέχει στο Copa Africa) και μετά η μεταπήδηση απο τον συμπολίτη Εργοτέλη του Πάτρικ Ογκουσόντο στον ΟΦΗ "συνθέτουν" μέχρι στιγμής την πρώτη "ενίσχυση" για την Ομάδα Μας.


Όλοι ευελπιστούμε για το Καλύτερο και Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό τίμ και στούς παίκτες μας.Είμαστε μαζί τους και το ξέρουν.Στο χέρι τους είναι να κάνουν ευτυχισμένους χιλιάδες κόσμου και στο χέρι τους επίσης να τούς πούμε στο τέλος..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!ΠΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Με το δεξί ο ΟΦΗ 2-0 το Αιγάλεω


Χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ο ΟΦΗ πέτυχε δυο γκόλ με τον Βλόνταρτσικ στο δεύτερο ημίχρονο και συνεχίζει την ανοδική του πορεία καθώς είναι αήττητος για όγδοη συνεχή αγωνιστική.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε ενα καλό ξεκίνημα για ενα δεκάλεπτο μα η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.Στο δεύτερο-με την αλαγή του συστήματος απο τον Γκουλή-άλαξε η εικόνα,με τον ΟΦΗ να πιέζει απο την αρχή για το γκόλ που ήρθε στο 57' μετά απο πολύ καλή προσπάθεια του Ζορμπά και την σέντρα του,ο Βλόνταρτσικ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.Θα μπορούσε να "καθαρίσει" νωρίτερα το μάτς ο ΟΦΗ αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δύχτια εως το 84' που μετά απο συνδυασμό Οργκανίστα-Αγρίτη ο Βλόνταρτσικ σε κενή εστία πέτυχε το δεύτερο-και προσωπικό του-γκόλ γράφοντας το τελικό 2-0.
Πολλά μπράβο για άλλη μια φορά,αξίζουν στον κόσμο της ομάδας(περίπου 6.000),που έδωσαν Βροντερό Παρών και βοήθησαν την Ομάδα να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα!