Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008

Έφαγε ξύλο ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ο αδερφός αλλά και ο μπράβος τους!

"Σε μια θυελλώδη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που τίποτα ουσιαστικό δεν βγήκε για το καλό της ομάδας ο προκλητικός βατσινάς και ο αδερφός του κατάφεραν να φέρουν τον κόσμο στα όρια τους και να χειροδικήσουν εναντίων αυτών τον δύο και του «μπράβου» του.Αναγκάστηκαν και φυγαδεύτηκαν από τους σεκιούριτι του ξενοδοχείου και τους ασφαλίτες για να γλιτώσουν τα χειρότερα.Κατά τα αλλά ο...
Βατσινάς είπε τις γνωστές μπούρδες του,όλοι οι άλλοι(παλιοί
παράγοντες,κόσμος,ερασιτέχνης) ήταν εναντίων του.Ακούστηκαν βαριές κουβέντες όπως το να «πέσει ο ΟΦΗ για να γίνει ανεξάρτητος», «βατσινά είσαι ψεύτης»,«οι Βαρδινογιάννηδες δεν πουλάνε» και άλλα τέτοια.Η ουσία είναι ότι λύση δεν βρέθηκε και ο ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν οδεύει προς την δεύτερη κατηγορία.Ελπίζω να είναι αυτή η λύση που θα κάνει τον ΟΦΗ να ξαναβρεί τον δρόμο του".
http://sofoscrete.blogspot.com/2008/12/blog-post_3291.html

Ξυλοδαρμός Βατσινά στη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ


Στον ξυλοδαρμό του Φανούρη Βατσινά από αγανακτισμένους οπαδούς του ΟΦΗ κατέληξε η -άνευ ουσιαστικού αποτελέσματος- Γ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι οπαδοί εισέβαλλαν στην αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου του Ηρακλείου όπου εξελισσόταν η διαδικασία και επιτέθηκαν στον πρόεδρο του ΟΦΗ, τον οποίο ήταν αδύνατον να προστατεύσουν αποτελεσματικά οι ουκ ολίγοι «σεκιουριτάδες» που είχαν επιστρατευτεί για την περίσταση.Κατά τα άλλα, η κρίσιμη για το μέλλον του ΟΦΗ Γενική Συνέλευση απέδειξε ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο. Ο Φ. Βατσινάς κάθε άλλο παρά διατεθειμένος να αποσυρθεί εμφανίστηκε, ενώ ούτε την πρόσφατη δέσμευσή του για θεαματική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αλλαγή στη μετοχική σύνθεσή της, έκανε πράξη.

Η ατμόσφαιρα καθ’ όλη της διάρκεια της συνέλευσης ήταν τεταμένη, αφού πολλοί από τους παρόντες μετόχους και παλαιούς παράγοντες εξαπέλυσαν νέες βολές κατά του Φ. Βατσινά αμφισβητώντας ανοιχτά την ιδιότητά του ως μεγαλομετόχου.

Την ίδια ώρα έξω από το ξενοδοχείο που φιλοξενούσε τη διαδικασία, πλήθος οπαδών του ΟΦΗ διαδήλωνε κατά της ιδιοκτησίας.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/OFI/225744.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: