Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ντροπή σε Όλους τους..

Ένταση δημιουργήθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε φιλάθλους του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού.

Η παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν προκλητικοί από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου. Μάλιστα στην πρώτη απόκρουση του Κασμερίδη άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «Εκεί, εκεί στην Β΄ Εθνική».


Περίπου 50 φίλαθλοι του ΟΦΗ τόσο από την Αθήνα όσο και εκδρομείς από το Ηράκλειο όπου μαζί με τον Σήφη Κορωνάκη παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Μόλις έκαναν αισθητή την παρουσία τους φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΟΦΗ, κινήθηκαν εναντίον τους οπαδοί του Παναθηναϊκού.


Τελικά δεν συνέβη τίποτα σημαντικό και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των φιλάθλων του ΟΦΗ, μόλις φώναζαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, οι αστυνομικοί που ήταν μαζί τους τους απειλούσαν ότι θα τους βγάλουν από το γήπεδο.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/9818

Στα 50 άτομα κάνετε τους..λεβέντες έτσι?Εσείς και η βρωμο-οικογένεια που μας έριξε κατηγορία,επειδή δεν γουστάρουμε τα τσατσιλίκια σας..Ψευτόμαγκες..Όλοι εναντίον μας..Κράτος,παρακράτος,αστυνομία,εισαγγελείς,γενίτσαροι..Ποιός Πούστης κυβερνάει αυτόν τον τόπο ρε...Στον ΟΦΗ θα βγάλετε ολη την χολή σας..Αθρωπάρια..Γελοίοι Τιποτάδες..Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός στην υπηρεσία των βαρδινογιάννηδων..ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ Ο.Φ.Η. ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: