Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ματαίωση του φιλικού και ζημιές στο ΒΑΚ


Το μπαρούτι που σιγόκαιε εδώ και αρκετό καιρό, έσκασε εν μέρει σήμερα το απόγευμα.


Ματαιώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ μετά από εισβολή 250 περίπου φιλάθλων στο ΒΑΚ ενώ έγιναν ζημιές.

Η "αρρωστημένη" κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό έχει ως αποτέλεσμα να συμβαίνουν και γεγονότα πρωτόγνωρα για την ομάδα του Ηρακλείου.


Σήμερα λοιπόν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο περίπου 250 οπαδοί του ΟΦΗ θέλοντας να συναντηθούν με τον Φανούρη Βατσινά.

Αφού διαπίστωσαν ότι δεν ήταν εκεί ο πρόεδρος του ΟΦΗ, βρέθηκαν κάποιοι που θέλησαν να κάνουν την δική τους "επανάσταση".

Με πλαστικές καρέκλες και πέτρες έσπασαν τα τζάμια στις δύο πλευρές του κτιρίου στο προπονητικό κέντρο και στην συνέχεια εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ματαιώσουν το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από τον αγωνιστικό χώρο αποχώρησαν παίκτες και Ματζουράκης και μάλιστα με τον τελευταίο είχαν συζήτηση στα όρθια ενώ του ζητούσαν να φύγει από τον ΟΦΗ καταλογίζοντας του ευθύνες για τον υποβιβασμό της ομάδας του Ηρακλείου.

Ένα ακόμα άσχημο περιστάτικο που συνέβη ήταν η αρπαγή του κινητού τηλεφώνου του μέλους του Δ.Σ. του ΟΦΗ Ανδρέα Γιαννόπουλου επειδή θεώρησαν ότι τραβούσε φωτογραφίες αυτούς που πετούσαν τα αντικείμενα.

Στην συνέχεια βρέθηκε στο ΒΑΚ μια διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/10453

Δεν υπάρχουν σχόλια: