Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΟΦΗ-Ηρακλής=64-74

Προσπάθησαν οι παίκτες του ΟΦΗ αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν το αήττητο του Ηρακλή.Καλύπτοντας μια διαφορά 11 πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο,προηγήθηκαν με το τρίποντο απο τον Παναγάκη με 48-47 αλλά στήν συνέχεια η αστοχία στα σούτ τριών πόντων και η ευστοχία των αντιπάλων "έγειραν" το σκόρ υπέρ τους ως το τέλος.
Η διατησία για άλλη μια φορά κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί η κερκίδα και να διακοπεί το μάτς δυο φορές.
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Βόβορας δήλωσε : “Ο Ηρακλής είναι η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος της Α2 και το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα καταφέραμε και ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και δεν επιτρέπαμε στον Ηρακλή να ξεφύγει στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο μάλιστα περάσαμε μπροστά, δεν βάλαμε όμως κάποια ελεύθερα σουτ που βγήκαν από την ομαδική δουλειά και για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να βάλεις και μεγάλα σουτ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την μεγάλη θέληση των παικτών μου και πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι τα θετικά στοιχεία και την ενέργεια που βγάλαμε μέσα στο γήπεδο και συνεχίζοντας να δουλεύουμε μεθοδικά και σκληρά πιστεύω ότι θα κάνουμε τις νίκες που απαιτούνται για να παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: