Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ντροπή σε Όλους τους..

Ένταση δημιουργήθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε φιλάθλους του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού.

Η παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς των γηπεδούχων. Οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν προκλητικοί από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου. Μάλιστα στην πρώτη απόκρουση του Κασμερίδη άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα «Εκεί, εκεί στην Β΄ Εθνική».


Περίπου 50 φίλαθλοι του ΟΦΗ τόσο από την Αθήνα όσο και εκδρομείς από το Ηράκλειο όπου μαζί με τον Σήφη Κορωνάκη παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Μόλις έκαναν αισθητή την παρουσία τους φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του ΟΦΗ, κινήθηκαν εναντίον τους οπαδοί του Παναθηναϊκού.


Τελικά δεν συνέβη τίποτα σημαντικό και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των φιλάθλων του ΟΦΗ, μόλις φώναζαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, οι αστυνομικοί που ήταν μαζί τους τους απειλούσαν ότι θα τους βγάλουν από το γήπεδο.

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/9818

Στα 50 άτομα κάνετε τους..λεβέντες έτσι?Εσείς και η βρωμο-οικογένεια που μας έριξε κατηγορία,επειδή δεν γουστάρουμε τα τσατσιλίκια σας..Ψευτόμαγκες..Όλοι εναντίον μας..Κράτος,παρακράτος,αστυνομία,εισαγγελείς,γενίτσαροι..Ποιός Πούστης κυβερνάει αυτόν τον τόπο ρε...Στον ΟΦΗ θα βγάλετε ολη την χολή σας..Αθρωπάρια..Γελοίοι Τιποτάδες..Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός στην υπηρεσία των βαρδινογιάννηδων..ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ Ο.Φ.Η. ΜΑΣ.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Χαίνηδες/Μαρία Σταφυλοπάτη-Όσο βαρούν τα σίδερα

Την δεκαετία '25-'35 επηρεάζεται και η μουσική της Κρήτης,απο την κουλτούρα των προσφύγων,και καθώς γεννιόταν το Ρεμπέτικο,στην Κρήτη άρχισαν να ακούγονται τα λεγόμενα Κρητικο-ρεμπέτικα,η Ταμπαχανιώτικα.Χαρακτηριστικό δείγμα αυτό το παραδοσιακό Κρητικό της εποχής εκείνης,που πρώτος ηχογράφησε ο Στέλιος Φουσταλιέρης.

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Καλή Ανάσταση Σε Όλον τον Κόσμο!!

Καλή Ανάσταση Καλά Μυαλά νάχουμε όλοι και πάντα καλά να περνάμε,χωρίς να πειράζουμε κανέναν!!ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!Ολα τα υπόλοιπα ας είναι δευτερεύοντα!!

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Ο "άνθρωπος" αυτός,η είναι πραγματικά για τα σίδερα,η οι "πλάτες" που του "παρέχουν" τα αφεντικά του ίδιου και του ΟΦΗ,είναι Πολύ Ισχυρές..

Πολύ καλή φυσικά η απάντηση απο τους SNAKES πρός τον Διορισμένο..

Σήμερα είδαμε άλλο ένα επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο κ. Βατσινάς εδώ και τέσσερα χρόνια. Ενώ έχει οδηγήσει τον Όμιλο Φιλάθλων Ηρακλείου στην Β Εθνική μετά από 33 χρόνια και έχει καταστήσει το άμεσο μέλλον της ομάδας εξαιρετικά επισφαλές, εξακολουθεί να μην αναλαμβάνει τις βαρύτατες προσωπικές ευθύνες του αλλά να προκαλεί και να εμπαίζει την τοπική κοινωνία. Με σημερινές του δηλώσεις κατηγόρησε για τον υποβιβασμό τους Φιλάθλους του ΟΦΗ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Εξακολουθεί το κυνήγι τον μαγισσών και των αόρατων εχθρών αποποιούμενος κάθε ευθύνη. Εξακολουθεί να επιδίδεται στο σπορ των μηνύσεων κατά Ομιλιτών ενώ ο ίδιος θα πρέπει να είναι κατηγορούμενος. Εξακολουθεί να χρησιμοποίει τους θεσμούς (Αστυνομία, Εισαγγελία) ωσάν να ήταν προσωπική του φρουρά και περιουσία. Ομιλεί για ανθρώπους που σπάσανε το στάδιο χωρίς ίχνος ντροπής, λες και δεν ήταν ο ίδιος που έδωσε 5000 εισιτήρια στους οπαδούς του παναθηναϊκού το Δεκέμβρη για να ρημάξουν το Στάδιο και την Πόλη. Δε βλέπει κανένα πρόβλημα, δε σκέφτεται καν να αποχωρήσει δηλώνει «πιο ισχυρός από ποτέ», ασελγεί στο πτώμα του ΟΦΗ μας που ο ίδιος εκτέλεσε χωρίς κανένα οίκτο. Της δηλώσεις και την συμπεριφορά του «κυρίου» Βατσινά τις αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας. Για να μπορέσουμε να τις αποκωδικοποιήσουμε χρειαζόμαστε διδακτορικό δίπλωμα ψυχιατρικής επιστήμης. Επειδή δεν το διαθέτουμε, δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω με τους παλιμπαιδισμούς του κυρίου. Η ιστορία έγραψε ότι ο Φανούρης Βατσινάς και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης οδήγησαν τον ΟΦΗ στην Β εθνική μετά από 33 χρόνια και αυτό δεν αλλάζει, ότι γράφει δεν ξεγράφει. Ο Φανούρης Βατσινάς έχει κριθεί αμετάκλητα στης συνειδήσεις όλων των Ομιλιτών. Καλή Ανάσταση σε όλους και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ.

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

Μετά από χρόνια αναβολών ολοκληρώθηκε σήμερα το έγκλημα που απευχόμασταν χρόνια και με συντονισμένες ενέργειες μας εξώθησαν πρόεδροι και ιδιοκτήτες, την πτώση του ΟΦΗ στην Β’ Εθνική μετά από 33 χρόνια. Στο έγκλημα αυτό μοναδικά θύματα είναι ο κόσμος του ΟΦΗ, ο οποίος χρόνια τώρα υπομένει την κοροϊδία και τον χλευασμό από αυτούς που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες του Συλλόγου. Οι θύτες είναι γνωστοί και έχουν όνομα και επίθετο και είναι ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Φανούρης Βατσινάς και οι προηγούμενοι από αυτόν πρόεδροι και διοικούντες και οι κυρίως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες που κρύβονται πίσω από τη νομοθεσία περί διπλής ιδιοκτησίας, η οικογένεια Βαρδινογιάννη.



ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.



Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσάς Οικογένεια Βαρδινογιάννη γιατί είσαστε αυτοί που πραγματικά θέλατε τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική. Δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι παραλάβατε μια ομάδα καθαρή και αξιοπρεπή στην Α’ Εθνική και την σπρώχνετε γεμάτη χρέη και ανυποληψία στην παρακάτω κατηγορία. Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσο άνανδρα και καταστρεπτικά φερθήκατε στο άλλοτε «Καμάρι της Κρήτης». Εσείς χρωστάτε στον κόσμο του ΟΦΗ και όχι ο κόσμος σε εσάς.



Δεν θα ξεχάσει ποτέ εσένα Φανούρη Βατσινά γιατί λόγω της ματαιοδοξίας και της μεγαλομανίας σου μας οδήγησες στο σημερινό αποτέλεσμα. Θα σε θυμόσαστε πάντα ως μία θλιβερή και άβουλη μαριονέτα η οποία εξυπηρετούσε μόνο τα συμφέροντα των αφεντικών της και ουδεμία σχέση έχεις με το καλό του ΟΦΗ. Το όνομά σου έχει γίνει συνώνυμο με την καταστροφή του ΟΦΗ, την υποτέλεια, την φαιδρότητα και την αλαζονεία. Η απαξίωση που θα λαμβάνεις από τώρα και στο εξής από την κοινωνία της Κρήτης θα είναι η πληρωμή σου για την «προσφορά» σου στον ΟΦΗ και στους Ομιλίτες.



Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.



Όσο για εμάς, ο αγώνας συνεχίζεται. Τώρα είναι που ο Σύλλογος μας χρειάζεται περισσότερο, όχι για να επανέλθει στην κατηγορία αλλά για να απομακρύνουμε όλους εσάς που μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μας, έννοιες που σε εσάς είναι παντελώς άγνωστες και οι οποίες πάντα ήταν και θα είναι ο οδηγός μας για κάτι που εσείς αντιμάχεστε: έναν καλύτερο ΟΦΗ. Οι προσκυνημένοι δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ των ονείρων μας, παρά μόνο όσοι τιμάνε τις αξίες και τα ιδανικά που χαρακτηρίζουν τους αληθινούς Κρητικούς.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

SNAKES-4 HERAKLION CLUB

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Για τον Θοδωρή..

Νάσαι καλά Στέλιο..Εσυ τουλάχιστον την "πόνεσες" την φανέλα..και νάσαι καλά που χάρισες το γκόλ σου στον Θοδωρή..Μακάρι να νοιώθανε και οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου κάτι ανάλογο..

Αναστασία Μουτσάτσου-Έννοια Της Καρδιάς μου

Ουρανέ..
Πάρε απόψε το παιδί σου..
με χάδια ελα..
ελα ντύσου..
και χάσε με..