Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Χορεύοντας στην βροχή..ΟΦΗ-Καλαμάτα=3-0


Έκλεισε η "κακιά παρένθεση" της ομάδας,και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο,ο ΟΦΗ επέβαλε τον ρυθμό του σε ολόκληρο σχεδόν το παιχνίδι,πετυχαίνοντας τρία γκόλ και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για περισσότερα.
Στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκόρ ο ΟΦΗ με τον Αγρίτη όπου μετά απο σέντρα του Ζορμπά με όμορφο σούτ απο τα πλάγια έγραψε το 1-0.Την σκυτάλη πήρε ο Πόποβιτς που έκανε θριαμβευτική επανεμφάνιση στην ομάδα,πετυχαίνοντας στο 28' και στο 57' τα δυο επόμενα γκόλ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 3-0.


Δεν υπήρξε κάποιος παίκτης που να υστέρησε σε απόδοση σήμερα.Πολύ καλή η εμφάνιση του "νέου" Κατσικογιάννη που βοήθησε αρκετά στα χαφ,και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά μας έδειξαν οτι Μπορούν να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραικό.
Πολλά μπράβο και στούς περίπου 3 χιλιάδες φιλάθλους που αψήφησαν την βροχή και το κρύο ενισχύοντας για μια ακόμα φορά την ομάδα στην μάχη της ανόδου.



Μπράβο αξίζουν και στον διαιτητή Βαλιώτη του συνδέσμου Λάρισας.Για πρώτη φορά φέτος είδαμε την διαιτησία όπως ΠΡΕΠΕΙ να είναι.50-50.Μπράβο λοιπόν και εύχομαι σε ανάλογη συνέχεια.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον ΟΦΗ.
Βεζυρίδης, Ζορμπάς, Πίτσος(74΄Καρακατσάνης), Αγρίτης(84΄Περογαμβράκης), Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Νατσούρας, Κατσικογιάννης, Πόποβιτς(78΄Βλόνταρτσικ), Μπερτίν, Ογκουνσότο

Δεν υπάρχουν σχόλια: