Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Έδειξαν τις δυνατότητες τους- ΟΦΗ-Ιωνικός=3-0


Ο ΟΦΗ απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητες του και-σαν σε προπόνηση-νίκησε τον Ιωνικό με 3-0 και σκόρπισε χαρά στους οπαδούς της ομάδας μας,που για ακόμη μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στο Γεντί Κουλέ।
Με παίκτες που έδειξαν απο την αρχή πόσο θέλουν την νίκη ο ΟΦΗ επέβαλε τον δικό του ρυθμό σε ολόκληρο το παιχνίδι ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,και την επόμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στην Αθήνα ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ και θα πάρουν το τρίποντο της νίκης!


Δεν υπάρχουν παίκτες που να υστέρησαν σήμερα απο τον ΟΦΗ.Πολύ καλή η πρώτη εμφάνιση σαν βασικού απο τον Χ.Μπούρμπο,σε κέφια ο Πόποβιτς,σκόραρε ο Ογκουνσότο,ο Ζορμπάς "έλυνε και έδενε",καλή και η επανεμφάνιση του Μηνά Πίτσου στα μπάκ,όπως και του Σταυρακάκη।Ο Αγρίτης αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ.
Πολλά μπράβο και στον κόσμο(περίπου 6 χιλιάδες) που ήταν και αυτός απο τους πρωταγωνιστές του σημερινού μάτς!

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον ΟΦΗ
Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Μπούρμπος(76΄ Κοκκινάκης), Κάλαϊτζιτς, Πόποβιτς, Ζορμπάς, Αγρίτης(86΄ Μανούσος), Ογκουνσότο(80΄ Βλόνταρτσικ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: