Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

For a few Euros more..



Αυτός ο κόσμος πόσα ακόμα πικρά ποτήρια πρέπει να πιεί?Πόσοι ακόμα θα τον ξεγελάσουν και πόσοι θα τον κοροιδέψουν..Κρίμα μεγάλο και ντροπή μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ να μην μπορεί να βρεί λύση στα οικονομικά του..Και μεγάλο κρίμα επίσης το οτι κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούμε πάλι στα σκατά των χαμηλών κατηγοριών..Με πρώτους και καλύτερους τους βαλιτσογιάννηδες οι καταστροφείς του ΟΦΗ είναι πολλοί..Άλλοι απο δόλο και άλλοι απο παντελή άγνοια του "διοικείν"..ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..Καλό θα ήταν να ξέρουμε και σε ποιούς να αφήνουμε τα λεφτά μας και σε ποιούς οχι..Ποιοί βοήθησαν τον ΟΦΗ και ποιοί αρνήθηκαν?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

5 σχόλια:

Δαίμων της Κρήτης είπε...

Με τέτοιους ομιλίτες ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να χαθεί
έστω κι αν χρειαστεί να ξαναρχίσουμε από το μηδέν
πάλι θα τον ανεβάσουμε στη κορυφή.
Όσο για τους γενίτσαρους και μόνο που υπάρχει ο ΟΜΙΛΟΣ τους καίει και τους πονάει.

Basilis4 είπε...

Το ξέρω αδερφέ..αν ήταν ο ΟΦΗ θα είχε διαλύσει εδω και καιρό..Απλά εκνευρίζομαι αφάνταστα με την απάθεια και το γραψαρχίδιασμα απο κάποιους που θα μπορούσαν να μας βγάλουν απο την δύσκολη θέση πολύ-πολύ νωρίτερα παρά να γίνει αυτό που απεύχομαι..Να βρεθούμε δλδ σε χαμηλές κατηγορίες..Κατηγορίες που δεν αρμόζουν στην Ιστορία και στον Κόσμο του ΟΦΗ.Ο Μαρινάκης π.χ. γιατί πήρε τον Ολυμπιακό και οχι τον ΟΦΗ που είναι η ομάδα της πατρίδας του?Και οχι μόνο αυτός φυσικά..

Δαίμων της Κρήτης είπε...

Όπως αντιλαμβάνεσαι το λιμάνι είναι το ιδανικό πλυντήριο για κάθε μαρινάκι .Το πρόβλημα με τον ΟΦΗ είναι ότι τον έριξαν και τον παράτησαν ξεκρέμαστο στην Βήτα με πολύ μεγάλες οφειλές παντού δημιουργώντας ένα τεράστιο για τα δεδομένα του συλλόγου χρέος. Έτσι έγινε απαγορευτικό για κάθε τυχόν επίδοξο επενδυτή να ρίξει ένα «τσουβάλι» εκατομμύρια για να κλίσει πρώτα από όλα αυτές της τρύπες . Η προκλητική απροθυμία βέβαια τον μεγαλοπιασμένων της Κρήτης να βοηθήσουν οικονομικά τον ΟΦΗ εκτός ότι τους εξέθεσε , ανάδειξε ακόμα πιο περίτρανα το θαύμα που κατάφεραν οι οπαδοί του ΟΜΙΛΟΥ. Είναι είδη θαύμα όχι μόνο το ότι ο σύλλογος δεν είχε την τύχη της Καλαμαριάς και του Ηρακλή, αλλά και το ότι επανήλθε μετά από τόσο πόλεμο εναντίων του στην Α΄ κατηγορία. Αυτό κατορθώθηκε χάριν στους αγώνες του γιγάντιου ομιλίτικου λαού , χωρίς φυσικά να παραλείπει κανείς να αναγνωρίζει τον αγώνα και την υπερπροσπάθεια του Μαχλά και τον παιδειών εκεί στο ΔΣ.
Μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναζήσουμε τέτοιες περιπέτειες και ο ΟΦΗ να βρει τον δρόμο που του αξίζει αν όχι πάλι εδώ ήμαστε.

Basilis4 είπε...

Όταν αποφάσισε ο κόσμος του ΟΦΗ απο το 1998 να βγεί δυναμικά μπροστά για να ξεβρωμίσει η Ομάδα απο κάθε λογής "υπάλληλο" του πρώην αφεντικού και απο τα αφεντικά τα ίδια,κανείς δεν περίμενε οτι θα το καταφέρναμε..Και μακάρι-λεω σήμερα- να είχε πέσει η Ομάδα στο μπαράζ της Ρόδου το 2000..Θα είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο πολύ νωρίτερα..Αλλά δεν το σήκωνε η περηφάνεια μας να δούμε την Ομάδα στην Β' εθνική.Για αυτό 5 χρόνια αργότερα γεμίσαμε το Παγκρήτιο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό(άλλο φυντανάκι τούτο).Όμως τίποτα δεν άλλαζε πρός το καλύτερο και η απόφαση βγήκε..Πτώση της Ομάδας και Ξεμαγάρισμα..Αποφασισμένοι ακόμα και για τοπικό τότε,αρκεί να ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΝ επιτέλους ο ΟΦΗ μετά απο μια σκλαβιά 30 χρόνων..Πρώτα ο Θάνατος και έπειτα η Αναγέννηση..Τώρα μας τρώει το οικονομικό..Θέλω να πιστεύω οτι και αυτόν τον σκόπελο θα τον ξεπεράσουμε..Αν δεν το πίστευα άλλωστε ούτε μετοχές της Ομάδας θα είχα,ούτε θα ασχολιόμουν ακόμα..Μακάρι αδερφέ να δούμε τον ΟΦΗ εκεί που πραγματικά του αξίζει.Γιατί ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται ψηλά!!Γιατί ο ΟΦΗ είναι κομμάτι απο την ιστορία της Κρήτης και ας μην αρέσει σε κάποιους Κρητικούς αυτό.Που για μένα αυτοί δεν είναι Κρητικοί αλλά Γενίτσαροι.Προδότες του τόπου τους,που σίγουρα δεν γνωρίζουν καν τι σημαίνει Κρήτη και τι σημαίνει να είσαι Κρητικός..

Δαίμων της Κρήτης είπε...

Άξιος ρε παλικάρι είσαι άξιος , αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν μερικοί ανίατοι τσάτσοι που λένε ότι κακώς ξαποστείλαμε την οικογένεια !!!!
Με την ευκαιρία δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλά έχω την ίδια γνώμη με το μπαράζ της ρόδου πριν ακόμα ξεφύγει το πράμα με τα παγούρια ,αφού έβλεπα την κατάντια μας δεν μπορούσα να χαρώ τότε που ρίχναμε ένα καθαρό και ιστορικό ΠΑΣ ,και στο λέει αυτό ένας από τους τρεις συνιδρυτές τον SNAKES. Σε αντιδιαστολή βέβαια με το φιντανάκι της Λεβαδιάς όπως λες, αλλά και τα σχέδια του γαύρου να κάθεται να χάνει απανωτά τα ματς από κάθε ξευτίλα για να μας ρίξει κατηγορία. Πραγματοποιώντας το αδιανόητο για «επαρχιακή» ομάδα ο ΟΦΗ να γεμίσει με 25.000 ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ κόσμο το παγκρήτιο στάδιο και να ανατρέψει και πάλι τα προδεδικασμένα. Πίστευα και το πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλων ανήκει σε ομάδες σαν τον ΟΦΗ. Είτε το θέλουν είτε όχι τα σάλια τον γενίτσαρων στην ΚΡΗΤΗ είναι λίγα, αρκεί να βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής και ο ΟΦΗ αργά η γρήγορα πάλι θα μεγαλουργήσει .