Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

ΟΦΗ-Ξάνθη=0-0 Άρεσαν οι μικροί του ΟΦΗΤηρουμένων των αναλογιών ο ΟΦΗ παρουσίασε ενα αξιοπρεπές σύνολο απέναντι σε μια πιο έτοιμη και πιο έμπειρη ομάδα.
Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και το μάτς θα μπορούσε άνετα να το κερδίσει και η μια και η άλλη ομάδα.
Μια ισοπαλία με γκόλ θα ήταν το πιο "δίκαιο" αποτέλεσμα,καθώς και οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Καλή η παρουσία του νεαρού πορτιέρο του ΟΦΗ,Γουναρίδη καθώς και των Ζορμπά,Μπανούση.Φανερά ανέτοιμος ο Βερόν καθώς δεν έκανε σχεδόν καθόλου προετοιμασία(πήγε σχετικά καλά),και κάπως "τρακαρισμένος" ο Κουτσιανικούλης στην πρώτη του με την φανέλα του ΟΦΗ, αλλά είχε κάποιες καλές στιγμές.
Πολύ καλά στάθηκε ο Χαριτωνίδης στην άμυνα,με λάθη ο Σόουζα.Καλές στιγμές είχε και ο Μονιάκης.
Καθώς το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζεται,ελπίζω ο ΟΦΗ να αποκτήσει ακόμα έναν στόπερ,έναν κεντρικό,αλλά και έναν επιθετικό.Δηλαδή απο έναν σε κάθε γραμμή.
Σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ στάθηκε αρκετά καλά με τους νεαρούς παίκτες του,απέναντι στην Ξάνθη και με λίγη τύχη θα μπορούσε και την νίκη.Οσο περνάει ο καιρός πιστεύω οτι όλοι οι παίκτες θα "δέσουν" καλύτερα μεταξύ τους και φυσικά θα αποδώσουν ακόμα καλύτερα σαν σύνολο.


Ζορμπάς: «Βγάλαμε ψυχή»
Ο Ζορμπάς, μιλώντας για το παιχνίδι με την Ξάνθη, τόνισε ότι «θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά. Τα δώσαμε όλα. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Μόνο ένα φιλικό είχαμε παίξει. Βγάλαμε ψυχή και πήραμε το βαθμό. Στο τέλος όλοι ήμασταν κουρασμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Και πέρυσι ξεκινήσαμε άσχημα αλλά βελτιωθήκαμε, κάτι που θα γίνει και φέτος».
Κουτσιανικούλης: «Ευχαριστώ τον κόσμο»
Ενω ο Κουτσιανικούλης, που έκανε πρεμιέρα με τη φανελα του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, υπογράμμισε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΟΦΗ τόσο για ην υποδοχή προς το πρόσωπο μου, όσο και προς την υπόλοιπη ομάδα. Παίξαμε με ένα αντίαλο που είναι πιο έτοιμος απο εμάς, αλλά το αποτέλεσμα είναι καλό. Εχουμε μια νέα ομάδα και πιστεύω ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια»

ΟΦΗ :Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης (85′ Μπούρμπος), Ζορμπάς (90+ Ροβύθης), Κουτσιανικούλης (69′ Βιτώρος), Παπάζογλου, Βάντο, Ζαχαράκης, Σόουζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: