Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΦΗ-ΑΕΚ=2-1 Πρώτη..και φαρμακερή!
Πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ στο φετεινό πρωτάθλημα και τα πρώτα του γκόλ στην τέταρτη αγωνιστική.Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΟΦΗ έπαιξε στο μισό γήπεδο την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο,πέτυχε τα γκόλ και μετά απο ασυνεννοησία της άμυνας,επέτρεψε στην ΑΕΚ να μειώσει σε 2-1 πρός το τέλος του πρώτου 45λέπτου.
Είχε τις ευκαιρίες ο ΟΦΗ και στο δεύτερο ημίχρονο να αυξήσει τον δείκτη του σκόρ σε 3 και 4-1,αλλά δεν το κατάφερε,με αποτέλεσμα να τον "ζορίσει" η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά.
Ελπίζω σε ίδιες αλλά  και καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας στο μέλον,καθώς οι παίκτες έδειξαν να συνέρχονται μετά το..κρύο ντούς στην Νεα Σμύρνη την περασμένη αγωνιστική,απο μια ομάδα που δεν είναι σε τίποτα καλύτερη απο τον ΟΦΗ.
Κορυφαίος του παιχνιδιού ο Μίρνες Σίσιτς αλλά και παρ'ολίγον μοιραίος παίκτης,καθώς έχασε..τα άχαστα..
Τέλος καλό λοιπόν για αυτήν την αγωνιστική με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει δίκαια και πανάξια την πρώτη του νίκη και τα πρώτα του γκόλ στο πρωτάθλημα.Επόμενος σταθμός η Κέρκυρα.OΦΗ: Γουναρίδης,Βερόν,Μπανουσης (85'Λαμπρόπουλος),Χαριτωνίδης,Μονιάκης,Κουτσιανικούλης (56' Καπουράνης),Παπάζογλου,Ζαχαράκης,Ιωαννίδης (88' Κουρδάκης),Σόουζα

 ΑΕΚ: Αραμπατζής,Κοντοές,Γιάγκο,Κορδέρο (46' Γκερέιρο),Κατίδης,Ρίκκα,Φουρτάδο,Αρκούδας, Φούντας (46' Κατσικοκέρης, λ.τ 76' Νικολιάς)Γροντής,Κουτρουμπής

Ν.Αναστόπουλος-

«Η νίκη ήταν δίκαιη και σημαντική, όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό. Είναι γνωστό ότι είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της.
Ίσως κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με Άρη, Ξάνθη και Πανιώνιο. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε φάσεις να πετύχουμε και τρίτο. Σε μια ανύποπτη φάση προς το τέλος του πρώτου, έγινε το 2-1. Παρ'όλο που η ΑΕΚ ενίσχυσε την επίθεση της, εμείς ήμασταν πιο επικίνδυνοι και νομίζω ότι αν ο Σίσιτς έκανε το τρίτο γκολ, το σκορ θα ήταν διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχει φάση της ΑΕΚ, εμείς είμαστε η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες. Και ξέρετε ότι όταν χάνεις ευκαιρίες, η μπάλα τιμωρεί. Για την εικόνα του δεύτερου μέρους, αφενός δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι ενώ δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Είναι δύο κομμάτια που θα τα βελτιώσουμε, γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που δεν έχει κάνει προετοιμασία. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε λίγο πίσω. Είχαμ;ε καλή εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ελπίζω ότι στην συνέχεια και στα επόμενα 2 παιχνίδια να παρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Σιγά – σιγά θα βρούμε τον δρόμο μας και όταν θα είμαστε πλήρεις τότε θα προχωρήσουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο που έχουμε βάλει.Σε καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να καθοριστεί η πορεία της και το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη.Ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο».Δεν υπάρχουν σχόλια: