Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Άξιζε την νίκη ο ΟΦΗ 2-0 τον Άρη






Καλύτερος ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Αρη και ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά.Το μάτς ήταν ένας απο τους "τελικούς" που θα βρεί μπροστά του ο ΟΦΗ και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε.
Πέραν του πρώτου τέταρτου,όπου ο Αρης προσπάθησε να αιφνιδιάσει-έχοντας και δοκάρι,σε κανένα σημείο του αγώνα ο ΟΦΗ δεν άφησε να φανεί καμμία ελπίδα οτι υπήρχε περίπτωση να χαθεί αυτή η νίκη.Ισσορόπησε το παιχνίδι και βγήκε στην επίθεση.
Έτσι μετά την κεφαλιά-ευκαιρία του Μπανούση,ήρθε το γκόλ για τον ΟΦΗ στο 24' με σκόρερ τον Περογαμβράκη(που δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά στα τελευταία παιχνίδια),και με αυτό το σκόρ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.





Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε το μάτς και στο δεύτερο ημίχρονο,με τον ΟΦΗ να χάνει ευκαιρίες,να έχει και δοκάρι με τον Παπάζογλου και να "τελειώνει" ο ίδιος παίκτης το παιχνίδι στο 86' όπου με κεφαλιά έγραψε το 2-0.
Αυτός ο ΟΦΗ δεν δείχνει οτι μπορεί να απειληθεί με υποβιβασμό.Αν παραμείνει το ίδιο σοβαρός στα επόμενα παιχνίδια,και ειδικά στο επόμενο με τον Πανιώνιο,όπου αγωνίζεται ξανά στο Γεντί Κουλέ πιστεύω οτι θα μιλάμε για τουλάχιστον μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

ΟΦΗ-Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ (70’ Κουρδάκης), Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (83’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (88’ Ζαχαράκης), Σόουζα.

Αρης- Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (62’ Κανούλας), Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (53’ Αγκάνθο), Κοέλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: