Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΦΗ-ΠΑΣ=2-1 Τον έστειλε αδιάβαστο


Ένας ήταν ο πρωταγωνιστής στο χθεσινό παιχνίδι μεταξύ ΟΦΗ και ΠΑΣ.Ο ΟΦΗ απο την αρχή έδειξε οτι αυτός ήθελε την νίκη,και οτι θα την έπαιρνε.
Αν έβλεπε κάποιος το μάτς χωρίς να ξέρει την βαθμολογική διαφορά των 10 πόντων που είχαν μέχρι χτές οι ομάδες,θα νόμιζε οτι ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε το +10 και οχι ο ΠΑΣ.
Μόλις στο 17ο λεπτό ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Παπάζογλου που για ακόμα ενα παιχνίδι δείχνει οτι αναγεννήθηκε κυριολεκτικά στο Ηράκλειο.Είχε "προειδοποιήσει" νωρίτερα με ενα πολύ καλό σούτ,και στο 17' με ενα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στα δύχτια και τον κόσμο του ΟΦΗ στούς...ουρανούς.





Ο ΠΑΣ αρκέστηκε σε μια κεφαλιά σε ολο το πρώτο ημίχρονο.Και το δεύτερο ημίχρονο ανήκε κατά 80% στον ΟΦΗ καθώς τα Γιάννενα προσπάθησαν για την ισοφάριση,αλλά σε μια γρήγορη αντεπίθεση του,ο ΟΦΗ πέτυχε το 2-0 με τον Κουτσιανικούλη και έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο.







Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Γιαννιώτες το πάλεψαν,αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μειώσουν τον δείκτη του σκόρ σε 2-1.
Σε μεγάλη μέρα ο Παπάζογλου για ακόμα μια φορά,καθώς και οι Κουτσιανικούλης,Μονιάκης.Καλή παρουσία είχαν επίσης ο Λαμπρόπουλος και ο Μπούρμπος αλλά και γενικά ολη η ομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με τους προηγούμενους δυο μήνες.
Κάτι που όλοι ευχόμαστε να συνεχιστεί και στούς εναπομείναντες τρείς αγώνες μέχρι την λήξη του φετεινού πρωταθλήματος.

ΟΦΗ (Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Σαρ, Μονιάκης, Βερόν, Μακρής, Βιτώρος (54' Ιωαννίδης), Λαμπρόπουλος (92' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης (88' Περογαμβράκης).

 ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (85' Κειτά), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (72' Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (83' Νικλητσιώτης).




Δεν υπάρχουν σχόλια: