Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Δεν μας Φοβιζεις..

Αγαπητε κυριε(πραγματικε)ιδιοκτητη του ΟΦΗ,τα καταφερατε..
Καταφερατε να κανετε..οπως κανατε..την Ιστορικοτερη ομαδα της Κρητης,και μια απο τις ιστορικοτερες της Ελλαδας.Μας στελνετε στην Β εθνικη κατηγορια επειδη Τολμησαμε να τα βαλουμε μαζι σας.Το ξεραμε οτι εμεις πολεμουσαμε με "σφεντονες",ενω εσεις με "πυρηνικα",αλλα δεν φοβηθηκαμε να πουμε Ανοιχτα οτι ειναι ΠΙΑ ΚΑΙΡΟΣ να αλλαξει σελιδα ο ΟΦΗ.Οτι απο την στιγμη που εσεις,οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ιδιοκτητες,δεν δινετε δεκαρα για τον ΟΦΗ ας τον αφησετε να χαραξει ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ..Η απαντηση σας ειναι αυτη..Υποβιβασμος..
Λυπαμαι ειλικρινα που ενω(στα χαρτια τουλαχιστον),δηλωνετε Κρητικοι..στην πραξη αποδυκνειεται ακριβως το αντιθετο..Δυο Κρητικα σωματεια,ΑΟΑΝ και ΕΑΡ(χωρις να πουμε για ολη την Ελλαδα),ενοιωσαν πολυ καλα την "προστασια" σας..
Αρα και στον ΟΦΗ επιφυλασεται την ιδια μοιρα?Αν ετσι ΦΥΓΕΤΕ τελειως απο τον ΟΦΗ..ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ..

ΟΦΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!!!

2 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Φωτιά θέλουν ρε φίλε όλοι αυτοί, αλλά μου φαίνεται γίναμε πολύ μαλθακοί.
Στο ξαναλέω: Αν ο ΟΦΗ πέσει, πάει και τελείωσε. Του την έχουν στημένη, τον περιμένουν στη γωνία. Ας το καταλάβουν τουλάχιστον οι παίχτες. Ας διατηρηθούν έστω και τρίτοι απ΄το τέλος.

Basilis4 είπε...

Η σταμνα φιλε Στελιο,πηγε κι'ηρθε πολλες φορες στην βρυση..μα σε καποια στιγμη εσπασε..Προδιαγεγραμεννο το σχεδιο,και το λεμε αρκετο καιρο τωρα..με πορειες,με καταληψεις,με ψηφισματα,μηχανοκινητες πορειες,συναυλιες,με αγριαδα πολλες φορες,αλλα ειναι αυτο που λεω..Πολεμαμε λιγοι και με σφεντονες..Ενω απο την αλλη ειναι το ιδιο το Συστημα..Καταλαβαινεις υπερ ποιου γερνει η ζυγαρια..και εδω κατω ειχαμε "απειλητικα" τηλεφωνηματα,ξυλο απο,και σε,μπραβους,μυνησεις,δικαστηρια που δεν εγιναν ποτε,γιατι δεν τους συμφερει..Αστα..ειναι φαυλος κυκλος η κατασταση..Οτι πρεπει για..ψυχιατρειο ειμαστε,με αυτα που γινονται στον ΟΦΗ ειδικα τα τελευταια 8-9 χρονια..Το θεατρο του παραλογου..