Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Τα καταφέρατε "κύριοι" βαρδινογιάννηδες..




Αυτή είναι η απάντηση σας στο ΔΙΚΑΙΟ αίτημα των φίλων του ΟΦΗ για Ανεξαρτησία και Λευτεριά απο τα βρώμικα χέρια σας..Είσαστε ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,και ΥΒΡΙΣ για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της...Εσείς και 4-5 άλλες "οικογένειες" κάνετε κουμάντο στην Μπανανία.Με τα κατάλληλα "λαδώματα" η κρατική μηχανή δουλεύει για πάρτη σας..Το είδαμε και χτες άλλωστε..Κράτος και παρακράτος στην υπηρεσία του υπάλληλου του βαρδινογιαννέικου..
Με διακοπή απειλήθηκε ο αγώνας του ΟΦΗ με το Λεβαδειακό λίγο μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων, το οποίο ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση για λογαριασμό της ομάδας του Μόμτσιλο Βούκοτιτς.

Oι οπαδοί των Κρητικών (συνολικά πάνω από 7.000 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν στο Παγκρήτιο) άρχισαν να πετούν καθίσματα και αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο, ενώ για πολλοστή φορά στην εφετινή περίοδο καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου της ομάδας, Φανούρη Βατσινά. Οι αντιδράσεις τους (εντός γηπέδου) δεν είχαν μεγάλη χρονική διάρκεια και ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα απρόοπτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την πίκρα και την οργή τους για το διαφαινόμενο υποβιβασμό, οι οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν στο τέλος τους φιλοξενούμενους, κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τη λήξη η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το Παγκρήτιο, όπου η Αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση χημικών προκειμένου να διαλυθεί το πλήθος που συγκεντρωνόταν με άγριες διαθέσεις. Ο Φ. Βατσινάς υποχρεώθηκε να φυγαδευτεί δυο ώρες αργότερα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ μέτρα φρούρησης (από δυνάμεις των ΜΑΤ) υπήρξαν και στην έδρα της επιχείρησής του στο Γάζι Ηρακλείου.
Στο κέντρο της πόλης δημιουργήθηκαν άλλα επεισόδια με ρίψεις μολότοφ, πυρπόληση κάδων και καταστροφές σε κατάστημα τράπεζας.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/OFI_Levadiakos/232999.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: