Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Φίλοι Ομιλίτες,

Αυτήν την Παρασκευή 13/3/2009 και ώρα 12:00 εκδικάζονται οι υποθέσεις των οπαδών του ΟΦΗ που συνελήφθησαν μετά τον αγώνα ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Ως Ομιλίτες έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε ηθικά - αλλά και με την παρουσία μας - δίπλα στα αδέρφια μας και να τους δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα ενάντια σε αυτούς που θέλουν να φιμώσουν τα στόματά μας στον αγώνα για την λευτεριά της ομάδας μας.

Παράλληλα, καλούμε τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές να ελέγξουν τους ηθικούς αυτουργούς και τους πραγματικούς υπεύθυνους οι οποίοι είναι και αυτοί που έχουν εξαγριώσει τον κόσμο της ομάδας μας. Είναι πλέον καιρός να ελέγχονται άτομα σαν τον κ. Βατσινά τα οποία με την στάση και τα έργα τους εξωθούν τον αγανακτισμένο κόσμο σε ακρότητες.



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ.



SNAKES HERAKLION CLUB.

1 σχόλιο:

Basilis4 είπε...

Για οσο καιρό θα κυβερνάνε οι ΚΛΕΦΤΕΣ,οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,αυτοί που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωη τους,αλλά δουλεύουν τους Έλληνες κανονικότατα,άλλο τόσο δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να λάμψει καμμία Δικαιοσύνη,και δεν πρόκειτε ποτέ να αποδωθούν οι ευθύνες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..