Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Δόξα Δράμας-ΟΦΗ=1-2


Η Αντεπίθεση του ΟΦΗ συνεχίζεται καθώς για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι παραμένει αήττητος,και με την τρίτη συνεχή νίκη του "σκαρφάλωσε" στην τρίτη θέση της βαθμολογίας,καλύπτοντας ταυτόχρονα το οχι και τόσο καλό ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα.

Στο γήπεδο της Δράμας, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Τσιμπλίδη. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο και περίμενε την επανάληψη για να απαντήσει.

Η απάντηση ήρθε στο 67' από τον Σαμαρά, ο οποίος απο λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-1.Προηγήθηκε στο 63' δοκάρι απο τον Κώστα Κιάσσο. Στο 80' ο Ογκουνσότο έκανε την "ολική" ανατροπή και χάρισε τους τρείς βαθμούς της νίκης στην Ομάδα Μας,πετυχαίνοντας ταυτότοχρονα και το πρώτο του γκόλ με την φανέλα του ΟΦΗ.
Η δαιτησία δυστυχώς για ακόμα μια φορά κινήθηκε σε πολύ "χαμηλά" επίπεδα,και για μια ακόμα φορά μας έδειξαν οτι ο πόλεμος ενάντια στην Ομάδα Μας Συνεχίζεται απο τα διάφορα Αποβράσματα που λυμαίνονται για δεκαετίες το Ελληνικό ποδόσφαιρο.




Πολλά Μπράβο στα παιδιά -περίπου 400 άτομα-που βρέθηκαν στην Δράμα και στο πλευρό του ΟΦΗ.Πολλά μπράβο και στους Δραμινούς φιλάθλους που μαζί με τους δικούς μας παρέδωσαν μαθήματα Ποδοσφαιρικού Πολιτισμού και έδειξαν πως υπάρχουν και "άλλου είδους" οπαδοί,χωρίς επεισόδια,χωρίς βρισιές και οτι αυτά συνεπάγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: