Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Μιλάνε όλοι,μιλάνε και οι κ...οι!

Δεν σου φτάνουν οσα ΕΦΑΓΕΣ και ΕΚΛΕΨΕΣ απο τον ΟΦΗ?Δεν σου φτάνουν οι αβάντες της φαμίλιας και το τρελό κονόμι,αλλά ζητάς και ρέστα ρε ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΟΕΙΔΩΝ?Η παρακάτω Ανακοίνωση τα λέει μια χαρά.Δεν χρειάζεται να λερώσω το στόμα μου άλλο με σένα "μεγάλε επιχειρηματία"..'' Έχεις το θράσος να μιλάς; ''
Με ανακοίνωση τους οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι φίλαθλων του ΟΦΗ πήραν θέση για την εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί εξέδωσαν ανακοίνωση οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ "Snakes 4" και "Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος". Σε αυτήν αναφέρονται στον Φανούρη Βατσινά ζητώντας του να σταματήσει να βάζει εμπόδια στην μετάβαση στη νέα σελίδα της Κρητικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στο θέατρο της ψευτιάς και του παραλόγου που έστησες δεν θα συνεχίσουμε να είμαστε απλά θεατές Φανουρη Βατσινα.

Εσύ που έριξες τον ΟΦΗ στην Β εθνική φύγε ΤΩΡΑ.

Εσύ που είχες παίχτες απλήρωτους τόσους μήνες φύγε ΤΩΡΑ . Εσύ που κατάντησες τον ΟΦΗ μια ομάδα μικρή όσο μια μοκέτα από τα μαγαζιά σου φύγε ΤΩΡΑ .

Έχεις το θράσος να μιλάς για ιδρώτα και κόπο δικό σου και του εταίρου μεγαλομετόχου της ιδέας για εμάς του μαγαζιού για εσάς όταν είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ποιος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάσταση του ΟΦΗ . Έχεις το θράσος να παίζεις με τα λεφτά που έβαλαν 1100 άνθρωποι για να ορθοποδήσει ο ΟΦΗ από τη δίκια σου διαχείριση.

Οι άντρες όταν βάζουν κάπου την υπογραφή τους την τηρούν. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Κρητικοί αλλά εσύ όπως « τα έδωσες όλα » θέλεις να τα πάρεις όλα.

Και τώρα που πάει η ομάδα να ορθοποδήσει της βάζεις και αλλά εμπόδια.

Και αν όπως λένε οι διαφημίσεις σου « με σεβασμό στα όνειρα σας » σου απαντάμε αυτό .. Τα όνειρα γίνονται συχνά εφιάλτες και εμείς είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε μάχες στους δρόμους και να τις κερδίζουμε . Όμορφα ειρηνικά αλλά πάντα δυνατά και περήφανα.

Καλούμε παλιούς και νέους μετόχους να δώσουν δυναμικό παρών στο ΒΑΚ την Παρασκευή στις 1 το μεσημέρι , γιατί ο ΟΦΗ είναι δικός μας , εμείς τον πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πάρε λοιπόν τον αδελφό σου και μακριά από εμάς τώρα …

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: