Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

"Κόλλησε" στο Χ ο ΟΦΗ


Δεν κατάφερε ο ΟΦΗ να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης στο Αγρίνιο,και αναλόγως την απόδοση του,θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος απο τον ενα βαθμό.Καλύτερος παίκτης απο την Ομάδα μας ήταν ο Βεζυρίδης,που με τις αποκρούσεις του "έκοψε" την όρεξη των παικτών του Παναιτωλικού και το μάτς έμεινε στο 1-1.
Δυστυχώς η ομάδα χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της στα εκτός έδρας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν βλέψεις για παραπάνω απο την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα,καθώς η δεύτερη Κέρκυρα είναι στο +8 απο τον ΟΦΗ.

Αρα αυτό που μένει είναι να "κρατηθεί" πάση θυσία η τρίτη θέση για να υπάρχει πλεονέκτημα στα play-off-που δεν τα αποφεύγουμε,δυστυχώς.
Επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη και άπαντες στον ΟΦΗ καλούνται να ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και να πάρουν το τρίποντο της νίκης αυτήν την φορά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον ΟΦΗ

Βεζυρίδης, Κιάσσος, Κωνσταντινίδης, Μπερτίν, Νατσούρας, Πόποβιτς (65' Καρακατσάνης), Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς (82' Μπούρμπος), Βλόνταρτσικ (75' Ογκουνσότο), Κατσικογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: