Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο Λαός του ΟΦΗ Δεν Θα Ανεχθεί παρόμοιες "εμφανίσεις".


Αναλάβετε ΟΛΟΙ τις ευθύνες σας απέναντι στον ΟΦΗ απέναντι στον Λαο και την Ιστορία Του.Δεν γίνεται να ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ έτσι το Όνομα του ΟΦΗ κύριοι.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΜΕΣΑ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ "ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!

Tο μεγαλείο της Δημοκρατίας χτύπησε σήμερα στην Ηλιούπολη

300 άνθρωποι χωρίς κανένα διακριτικό ελεύθεροι πολίτες μιας ελεύθερης χώρας με την αμέριστη συμπαράσταση της αστυνομίας και της ΕΠΑΕ απαγόρευσαν την είσοδο σε άτομα που ήθελαν να δουν την ομάδα μας αφήνοντας τους πρώτα να πληρώσουν τα 20 ευρω της εισόδου πνίγοντας στα δακρυγόνα ακόμα και μικρά παιδιά και προβαίνοντας σε άσκοπες προσαγωγές 20 και πλέον φίλων του ΟΦΗ άραγε για ποιο λόγο ;
3 άνθρωποι της περιβόητης ΕΠΑΕ,βρέθηκαν στη Ηλιούπολη για να αποτρέψουν την είσοδο μας στο γήπεδο. Φοβάστε ! Φοβάστε όλοι αυτό που δεν έχετε . Τον κόσμο ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ, και μόνο αυτόν.
Προς παίχτες, τεχνική ηγεσία , διοικήση και λοιπους .. Που είναι η μαγκιά σας ρε ; Που είναι ο τσαμπουκάς ; Που πήγε το φιλότιμο ; Περιορίζονται όλα μέσα στο Ηράκλειο ; Μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσαν όλοι αυτοί που ήρθαν και τους έπνιξαν τα χημικά της αστυνομίας ; Γιατί άραγε στα εκτός έδρας δεν μπαίνετε καν στο γήπεδο ; Τι φοβάστε ; Τι δουλειά είχε γνωστός βαζελος αντιδήμαρχος ο οποίος απειλούσε τον κόσμο μας στην Ηλιούπολη ; Πείτε μας ρε !!
Έχει κανείς τα άντερα να μιλήσει ; Μιλήστε ρε …..

SNAKES 4 HERACLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΥΡΑ 4 BLACK ARMY

Δεν υπάρχουν σχόλια: