Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αιγάλεω-ΟΦΗ=0-1

Με συνταγή..Θρασύβουλου ο ΟΦΗ έπαιξε οσο χρειάστηκε,για να πάρει το τρίποντο,απο το καταδικασμένο Αιγάλεω.Ενα Αιγάλεω που πρός τιμή του-αν και ηδη βρίσκεται στην Γ' εθνική-έπαιξε στα ισα και λίγο έλειψε "να κάνει την ζημιά" στον ΟΦΗ με δυο ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του μάτς και να του κόψει την χαρά της νίκης.
Ευκαιρίες είχε και ο ΟΦΗ να κάνει το 0-2 και να "τελειώσει" το παιχνίδι,αλλά το τελικό σκόρ έμελλε να είναι 0-1 με το πολύ καλο χτύπημα φάουλ του Κώστα Κιάσσου στο 35' λεπτό.
Κρατάμε τους τρείς βαθμούς της νίκης και πάμε για τα δυο επόμενα παιχνίδια που είναι και τα δυο στο Ηράκλειο,με Εθνικό Αστέρα και Δόξα Δράμας αντίστοιχα,και φυσικά θέλουμε το "εξάποντο" για να έχουμε την διαφορά ασφαλείας στα play-off.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον ΟΦΗ
Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Πόποβιτς (92 Οργκανίστα), Μπούρμπος (71΄Χαραλαμπάκης), Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Βλόνταρτσικ (71΄Ογκουνσότο), Αγρίτης



Στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ,που έκαναν αρκετά αισθητή την παρουσία τους,βοηθώντας την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: