Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΟΦΗ-Δόξα Δράμας=3-1


Εύκολο απόγευμα για τον ΟΦΗ που κέρδισε με 3-1 την Δόξα Δράμας και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στους αγώνες για τα play off που ξεκινάνε την επόμενη Κυριακή.
Με ενα "δικό της" πρώτο δεκάλεπτο η Δόξα λίγο έλειψε να προηγηθεί νωρίς εκμεταλευόμενη τα λάθη της άμυνας του ΟΦΗ.Στην συνέχεια το παιχνίδι ισσορόπησε και στο 17' λεπτό ο Αγρίτης κέρδισε πέναλτυ που το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0.Ο Ογκουνσότο στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 24' λεπτό έγραψε το 2-0 και το ημίχρονο τελείωσε με μια πολύ καλή ευκαιρία απο τον Αγρίτη(που είχε μια πολύ καλή παρουσία σήμερα) στο 45' λεπτό.
Και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ξεκίνησε επιθετικά και χάνοντας ευκαιρίες έκανε στο 63' λεπτό το 3-0 με δυνατό σούτ του Κωνσταντινίδη που με την επανεμφάνιση του πέτυχε γκόλ και είχε αρκετά καλή απόδοση.
Η Δόξα πέτυχε το γκόλ "της τιμής" στο 86' λεπτό όταν ο ΟΦΗ είχε "ρίξει ταχύτητα".
Δίκαια ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο,και άπαντες ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους 6 αγώνες που όλοι πιστεύουμε οτι θα μας οδηγήσουν ξανά στην Super League που είναι και η φυσική θέση της ομάδας μας.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον ΟΦΗ

Βεζυρίδης, Κιάσσος, Κωνσταντινίδης, Νατσούρας (81΄Χαραλαμπάκης), Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς (65' Οργκανίστα), Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Ζορμπάς, Βλόνταρτσικ, Αγρίτης (65' Μπούρμπος).







Δεν υπάρχουν σχόλια: