Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ


Αηδία; Αίσχος; Εμετός; Οργή και αγανάχτηση; Οι λέξεις είναι φτωχές.

Τι λόγια να πεις; Πώς να περιγράψεις αυτό που νιώθει ο κόσμος του ΟΦΗ σήμερα;

Αηδία; Αίσχος; Εμετός; Οργή και αγανάχτηση; Οι λέξεις είναι φτωχές. Το έγκλημα χτες ολοκληρώθηκε. Η ΚΛΟΠΗ τελικά έλαβε χώρα. Η ομάδα μας έκανε την ανατροπή.

Κέρδισε 1-2 και ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ποιος της το στέρησε; Μα οι γνωστοί. Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Μπέος, Καλογιάννης, Θεοδωρίδης, Πιλάβιος, Καλόπουλος, Δαλούκας, Σταθόπουλος, Δάλλας, Κομπότης, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, Αθλητική Δικαιοσύνη, Πολιτεία και τα τσιράκια τους. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ελεύθεροι, δρουν ασυστόλως.
«Όλοι οι καριόληδες, μια εταιρία.» Το είδαν όλοι χτες, ο ΟΦΗ κέρδισε. Ε και; Έχουμε δίκιο. Ε και; Που θα το βρούμε ; ΠΩΣ να το διεκδικήσουμε; Ποια δικαιοσύνη ισχύει για εμάς στην Κρήτη; Στα …βαρίδια τους. Μας ζήτησαν και …συγνώμη! Μας κοροϊδεύουν. Μας εμπαίζουν. Όλοι είδαν τι έγινε.


Κι επειδή απ’ ότι φαίνεται εκεί στην «Ελλάδα» δεν καταλαβαίνετε αλλιώς (εδώ και καιρό και σε κάθε ευκαιρία μας κάνετε να νιώθουμε ανεπιθύμητοι), δηλώνουμε ότι και εμείς στρεφόμαστε πλέον επίσημα σε ανομία και τρομοκρατία. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν μάλλον οι «Έλληνες». Θα μας βρείτε μπροστά σας. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας κάνετε πιο δυνατούς. Σπέρνετε ανέμους, θα θερίσετε θύελλες. Ανδρείκελα. Με την Κρήτη δεν παίζουν. Κύριοι κύριοι Στρατάκη, Κεγκέρογλου, Παρασύρη, Αρναουτάκη, Κεφαλογιάννη, Κριτσωτάκη και κυρία Σκραφνάκη ΝΤΡΟΠΗ σας. Ανάξιοι υπηρέτες του λαού σας για μια φορά ακόμα. Ανύπαρκτοι, βωβοί, παρατηρητές, δουλοπρεπείς, μικροί, μη τολμήσετε να εμφανιστείτε μπροστά μας ποτέ ξανά. Να ελεήσετε για ψήφο, για συνενοχή. Δεν έχετε μούτρα. Από τη μαύρη λίστα εξαιρείται μέχρι νεωτέρας ο κ. Αυγενάκης.

Κύριοι της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μάθατε στου κασίδη το κεφάλι. Μπορεί και να μη γινόταν αλλιώς, μπορεί και να γινόταν, τα μηνύματα λαμβάνονταν ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ τώρα. Κοιμηθήκατε ύπνο βαθύ. Ξυπνήστε. Μάθατε. Είδατε. Τώρα ξέρετε. Περιμένουμε εξαργύρωση αυτής της γνώσης. Επιτέλους.

Υ.Γ: Εξαιρετικά αφιερωμένο σε αυτούς που χθες έβριζαν την Κρήτη εν χορώ:

«Κατά το Β’ Βαλκανικό Πόλεμο το τάγμα Κρητών Εθελοντών έλαβε μέρος στη Μάχη του Κιλκίς- Λαχανά (19- 21 Ιουνίου 1913), ενταγμένο στην VI Μεραρχία.

Επίσης, έλαβε μέρος στην απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου (26-27 Ιουνίου 1913) και έφθασε μέχρι Τσουμαγιά (12-14 Ιουλίου 1913), όλα στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Οι απώλειες του τάγματος αυτού ήταν οι μεγαλύτερες από όλες τις άλλες αντίστοιχες μονάδες του Ελληνικού Στρατού (από τους 1000, επέζησαν μόνο 50!).»

Πηγή: Πανμακεδονικός Οργανισμός Αμερικής.

Εννιακόσιοι πενήντα Κρήτες εθελοντές (η Κρήτη τότε δεν είχε ακόμα ενωθεί με την Ελλάδα) έδωσαν τη ζωή τους στις Σέρρες το 1913 για να έχουν τη δυνατότητα οι σύγχρονοι Σερραίοι να καθυβρίζουν χτες την Κρήτη εν χορώ στα πλαίσια ενός ελεύθερου ελληνικού κράτους, που το κατάντησαν σα τα μούτρα τους. Δε πειράζει. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY

Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Σ.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ SALONICA CLUB

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ

ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: