Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

6Χ6 Ο.Φ.Η-Δόξα Δράμας 2-1 και συνεχίζουμε!

Έκτη νίκη στην σειρά για τον ΟΦΗ αυτή τη φορά απέναντι στην Δόξα Δράμας.Νίκη που δεν συνοδεύτηκε απο καλή απόδοση,αλλά αυτό που μετράει είναι το τρίποντο και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα,όπως την Δόξα.
Λίγες οι καλές στιγμές και μοιρασμένες για τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 0-0.
Ολη η ουσία του παιχνιδιού ήταν απο το 59' εως το 76' που μπήκαν και τα τρία γκόλ της αναμέτρησης.
Η Δόξα προηγήθηκε με την κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο 59' και ο ΟΦΗ "απάντησε" τρία λεπτά αργότερα με πέναλτυ-γκόλ απο τον Γκουέυ.Προηγήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες απο τον πάγκο της Δόξας για τον καταλογισμό του πέναλτυ,αλλά νομίζω οτι ήταν όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω.
Το παιχνίδι "κλείδωσε" στο 2-1 δεκατέσσερα λεπτά αργότερα στο 76' όπου ο Γκουέυ μετά απο έξυπνη πάσα του Καλάιτζιτς έφυγε μόνος και "έγραψε" το τελικό 2-1.


Μπράβο στους παίκτες μας που παρότι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα,γύρισαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα παίρνοντας ενα πολύτιμο τρίποντο στην πορεία για την άνοδο.
Μπράβο και στους περίπου πέντε χιλιάδες κόσμου που παρά τον βροχερό καιρό και παρά την τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού,βρέθηκαν στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ βοηθώντας την Ομάδα μας!



Νίκος Αναστόπουλος:
"Δεν κάναμε κάτι ξεχωριστό σε σχέση με αυτό που κάναμε στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, δηλαδή το αυτονόητο. Είναι υποχρέωσή μας σε κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε, αυτό κάναμε και σήμερα. Η διακοπή μας έβγαλε κάπως από το ρυθμό που είχαμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε και το πιο σημαντικό πέραν από τους βαθμούς ήταν ότι παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε γρήγορα. Τα καταφέραμε, δεν αλλάζει τίποτα, ήταν μια νίκη, τρεις βαθμοί που μετράνε. Θα χαρούμε μέχρι σήμερα και από αύριο θα κοιτάξουμε τον δύσκολο αγώνα που έχουμε με τον Εθνικό Αστέρα. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους και στον κόσμο που και σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ, παρά του ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι και αγαπημένοι για τον στόχο που έχουμε, ο οποίος είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε".
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:
Ο.Φ.Η
Βεζυρίδης,Κιάσσος, Μπούρμπος (71΄Πίτσος),Λιαπάκης,Ψωμάς,Κατσικογιάννης,Κάλαϊτζiτς,
Ζορμπάς (61΄Νηκλητσιώτης),Γκουέυ,Γιακούμπου,Αγρίτης (86΄Βλόνταρτσικ)
 Δόξα Δράμας:
Τοπαλίδης,Χατζηζήσης,Γελαδάρης,Πακάλτσης,Χλωρός (75΄Καπέλ),Μαρκόφσκι,Μαραγκός (77΄Άγγος),Λίμα,Μοσκάκης (65΄Γκονζάλες),Καρακώστας,
Χατζηπαντελίδης





4 σχόλια:

Persival είπε...

Το οτι κερδίζουμε ΔΥΣΚΟΛΑ παιχνίδια χωρίς να πιάσουμε απόδοση, δεν μπορεί παρά να είναι θετικό. H πορεία πρωταθλητισμού "αποκρύπτει" εντέχνως τα οικονομικά προβλήματα και τις παγίδες των λαμογιών... Γι'αυτό ας είμαστε πάντα σε εγρήγορση...
Καλή μας συνέχεια και μόνο νίκες!

Basilis4 είπε...

Πάντως μπήκαν κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ απο χορηγίες και φανέλα.Γεγονός είναι πάντως οτι αν δεν ανέβουμε φέτος στην Α εθνική,θα τα "βρούμε μπαστούνια" στο οικονομικό.
Αισιοδοξώ όμως πως φέτος θα είναι και η τελευταία μας χρονιά σε τούτη την κατηγορία.

psyeye είπε...

ετσα ετσα, συμφωνω και επαυξάνω και με τσι 2 σας! παμε τώρα για το 7Χ7 να τρεζαθούμενε!!!

Basilis4 είπε...

7Χ7 και 8Χ8 γιατί οχι?Πιστεύω οτι έχουμε το πληρέστερο ρόστερ παικτών και την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία.Όπως επίσης πιστεύω οτι αυτή η ομάδα,όπως είναι,στέκεται άνετα στην Α εθνική!
Στο τέλος θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί Αδέρφια!!Και μάλιστα για δυο λόγους.Πρώτον οτι Πολεμήσαμε και βγήκαμε Νικητές στο σάπιο παρασκήνιο των "προέδρων" και των "παραγόντων" και δεύτερον γιατί Ανεβάσαμε την Ομάδα μας ξανά εκεί που ανήκει!Στην Κορυφή!!