Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πέμπτη νίκη στην σειρά για τον Ο.Φ.Η στην Φυλή



Ασταμάτητος ο ΟΦΗ πέρασε και απο την Φυλή κερδίζοντας τον Θρασύβουλο με 1-0 δείχνοντας οτι φέτος η υπόθεση "άνοδος" περνάει απο το Ηράκλειο,είτε αρέσει σε κάποιους,είτε οχι.
Με αέρα νικητή μπήκε ο ΟΦΗ και σε αυτό το παιχνίδι και παρά την λογική πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο τέταρτο και μετά απο ενα άστοχο σουτ του Ζορμπά ήρθε το 21' όπου ο Γιακούμπου ελίχθηκε όμορφα και με ενα δυνατό σούτ εξω απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη και χιλιάδες Ομιλήτες στον έβδομο ουρανό!


Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να είχε ο Θρασύβουλος την κατοχή της μπάλας,αλλά ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έχανε τις ευκαιρίες την μια μετά την άλλη.Κάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν 0-2 η 0-3 αν οι παίκτες μας ήταν λίγο πιο εύστοχοι στίς ευκαιρίες που είχαν ακόμα και στίς καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Αρκετός κόσμος του ΟΦΗ βρέθηκε στην Φυλή(περίπου 500) και πανηγύρισαν την πέμπτη σερί νίκη μαζί με τους παίκτες μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του μάτς.Πολλά μπράβο σε όσους βρέθηκαν εκεί και βοήθησαν την Ομάδα μας να κατακτήσει το τρίποντο και να παραμείνει στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας!
Επόμενο ραντεβού μετά απο 15 μέρες(διακοπή λόγω εκλογών)στο Γεντί Κουλέ με την Δόξα Δράμας.Ολοι θα είμαστε εκεί για να πανηγυρίσουμε Μια Ακόμα Νίκη της Ομάδας μας.Καλοδεχούμενοι όσοι αποφασίσουν το ταξίδι απο την Δράμα.Δεν ξεχνάμε πόσο όμορφα φέρθηκαν πέρυσι στους οπαδούς του ΟΦΗ που πήγαν στην πόλη τους.Η φιλοξενία θα είναι ανάλογη παιδιά και καλώς να ορίσετε στην Κρήτη!

Νίκος Αναστόπουλος:
"Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που μας βοηθάει για τη συνέχεια. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Πήραμε μια δίκαιη νίκη. Στην αρχή ο Θρασύβουλος μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Ευτυχώς στην ευκαιρία που μας δόθηκε πετύχαμε γκολ και κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο. Χαίρομαι πολύ που κάναμε περήφανο αυτό τον κόσμο.Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια."

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:
Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Κολοτούρος, Ζώνας, Παπαθανασίου, Μουστόγιαννης, Κατσίκης, Κακαράς(46΄Λαμχλέ), Παληγεώργος, Παπαζούδης(59΄Πεκιέ), Ντελγκάδο (61΄Μπενίσκος), Ζαχαρόπουλος.
OΦΗ:  Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Μονιάκης(72΄Κιάσσος), Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ (27΄Λιαπάκης), Ζορμπάς(46΄Κατσικογιάννης), Γιακούμπου, Γκουέυ, Αγρίτης.

2 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Λες Βασίλη να τελειώσει φέτος αυτός ο εφιάλτης1

Σου γράφω από το νέο μου μπλογκ

Basilis4 είπε...

Φέτος πιστεύω οτι θα τελειώσει αυτός ο-όντως-Εφιάλτης Στέλιο.Δεν γίνεται να συνεχιστεί ο βρωμερός περυσινός πόλεμος.Αν και κάτι πάει να διαφανεί με το Αρχιλαμόγιο τον Κομπότη,αλλά δεν θα τολμήσουν να πειράξουν αναίτια τον ΟΦΗ.Γιατί ξέρουν πολύ καλά οτι η δράση φέρνει αντίδραση.Και το άδικο δεν το ευλογάει κανείς..Ούτε Θεός ούτε Διάολος..
Καλή αρχή στην νεα σου προσπάθεια!