Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο.Φ.Η-Ολυμπιακός Βόλου 0-1.Η διαιτησία του έδωσε την πρόκριση.


Σε ενα παιχνίδι όπου ο ΟΦΗ το χτύπησε στα ίσια και μπροστά σε ενα φανταστικό κοινό 6 χιλιάδων οπαδών του,που παρά το εργάσιμο της μέρας βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ,ο διαιτητής Παμπορίδης του ΕΚΛΕΨΕ ουσιαστικά την νίκη,ακυρώνοντας του γκόλ στο 51' ως οφσάιντ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΟΥ,ΕΙΔΑΝ!!
Και σαν να μην έφταναν τα ανάποδα σφυρίγματα,ήρθε και η ατυχία να βάλει το χέρι της στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Μανούσο να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι και να πηγαίνει το μάτς στην παράταση.


Στην παράταση που με ενα καθαρό πέναλτυ ο Ολ.Βόλου πήρε την πρόκριση.Αν μια ομάδα δικαιούταν την πρόκριση σήμερα είναι ο ΟΦΗ.Που παίζοντας σχεδόν με την αναπληρωματική ενδεκάδα έπαιξε στα ίσια εναν αντίπαλο που μάλιστα είναι μια κατηγορία παραπάνω και ελέω Παμπορίδη και ατυχίας δεν ευτύχησε να είναι αυτός στην επόμενη φάση του Κυπέλου.

Πολλά μπράβο αξίζουν στον Κόσμο της ομάδας που για μια ακόμα φορά ήταν εκεί όπως μόνο αυτός ξέρει!Και ολη η ποδοσφαιρική Ελλάδα που είδε το μάτς τηλεοπτικά θα κατάλαβε ποιός Άξιζε να περάσει και ποιός ΟΧΙ.
Πολλά "μπράβο" και στην παράγκα των γνωστών "επιχειρηματιών" τύπου Αχιλλέα Μπέου που λειτούργησε ΞΑΝΑ και την είδαμε σε ολο της το μεγαλείο.Δυστυχώς δεν είναι παράξενο αυτό το "φαινόμενο" στην χώρα μας..


Νίκος Αναστόπουλος:
Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο ανεβάσαμε την απόδοση μας, κάναμε γκολ το οποίο ακυρώθηκε, είχαμε δοκάρι αλλά χάσαμε. Κάναμε φάσεις που μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Ο στόχος είναι άλλος και αυτά τα παιχνίδια μόνο καλό μπορεί να μας κάνουν. Βασίζομαι σε 20 παίκτες, το είδατε σήμερα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πλέον εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο που είναι ένα ματς κλειδί. Ο Βόλος είναι η ευχάριστη έκπληξη της superleague και του εύχομαι καλή συνέχεια."

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Κιάσσος, Σταυρακάκης (23΄Μονιάκης), Νικλητσιώτης(72' Μανούσος), Λιαπάκης, Σοϊλέδης(88' Γκουεί), Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μπερτίν, Κατσικογιάννης.
Ολυμπιακός Βόλου: Ρόκα (40΄Γιακούμποβιτς), Ντολεχάλ, Nτολεζάι, Κάστρο, Καμπάνταης, Φραντζιπάνε, Καπετάνος, Τόμας, Σέλεζι, Ρίκκα, Ρόκας, Μπρέσκα(80' Σολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: