Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο.Φ.Η-Διαγόρας Ρόδου=2-0





Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα για την Ομάδα μας,αλλά και στίς καλές εμφανίσεις και αυτό είναι κάτι που γέμισε με αισιοδοξία τις καρδιές χιλιάδων Ομιλητών σήμερα στο Γεντί Κουλέ!
Δεύτερη και του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Ο.Φ.Η και πρώτη στο Ηράκλειο με τον κόσμο να τον υποδέχεται θερμά στήν είσοδο του στο γήπεδο.
Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού η οικογένεια του Ο.Φ.Η αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο 29χρονο Βασίλη Παδουβά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Νταβέλη.



Το ματς ξεκίνησε με τον Ο.Φ.Η να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 3' του αγώνα με τον Αγρίτη να..καταφέρνει να στείλει την μπάλλα άουτ,σε κενό τέρμα.
Αλλά και ο Διαγόρας είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 22' που μετά απο κεφαλιά του Σαλαμαστράκη η μπάλλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.
Ο Ο.Φ.Η συνέχισε να πιέζει αλλά η επόμενη καλή ευκαιρία ήταν με τον Γιακούμπου στο 42' να σουτάρει δυνατά αλλά να αποκρούει εντυπωσιακά ο πορτιέρο του Διαγόρα.
Με μια αλλαγή ο Αναστόπουλος στο ημίχρονο(Ζορμπάς στη θέση του Λιαπάκη)έδωσε  το σύνθημα για την νίκη,κάνοντας τον Ο.Φ.Η σαφώς επιθετικότερο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.
Το γκόλ ήταν πλέον θέμα χρόνου και στο 54' ο Ουκάρ με εξαιρετικό πλασέ "κρέμασε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0 μέσα σε αποθέωση απο τους περίπου 6.500 χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ!!



Στο 60' ενα φάουλ απο τον Κιάσσο έφυγε λίγο άουτ και στο 69' ο Αγρίτης σούταρε απο δεξιά,απέκρουσε ασθενώς ο Τάμπασης και ο Γκουέι εξ'επαφής "έγραψε" το 2-0!
Σε επιθετικό ρυθμό συνέχισε ο Ο.Φ.Η και έτσι κύλησε το παιχνίδι εως το τέλος του.
Πολλά μπράβο στούς παίκτες μας για το πάθος και την πίστη για την νίκη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.Το ξέρουν και οι ίδιοι οτι αν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους δεν φοβούνται κανένα αντίπαλο.
Μπράβο και στον προπονητή για το σωστό στήσιμο και τις σωστές αλλαγές.
Πολλά μπράβο και στον Κόσμο του Ο.Φ.Η για την σημαντική βοήθεια και την παρουσία του στίς εξέδρες του Γεντί Κουλέ!!






Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Κιάσσος, Μονιάκης, Μπερτίν, Ψωμάς, Λιαπάκης(46΄Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς(82΄Βερόν), Ουκάρ, Αγρίτης(81΄Μπούρμπος), Γιακούμπου, Γκουεΐ.

Διαγόρας: Τάμπασης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Ρέγιες, Σπάρταλης(67΄Γεωργίου), Ζουρούδης, Ζλάκτοβιτς, Προβατίδης, Αγκιριμπά, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: