Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Αγωνίστηκε σαν ΟΦΗ και κέρδισε!




Έπαιξε όπως θα έπρεπε να παίζει απο την πρώτη αγωνιστική ο ΟΦΗ και δίκαια νίκησε στήν Νίκαια τον Ιωνικό με 1-2.
Νωρίς προηγήθηκαν οι Νικαιώτες,μόλις στο 7' λεπτό μετά απο κόντρα,με τον Αρβανίτη.Ο ΟΦΗ ανασυντάχθηκε και στο επόμενο λεπτό έχασε ευκαιρία με σούτ του Γιακούμπου και στο ακριβώς επόμενο ισοφάρισε σε 1-1 με τον ίδιο παίκτη.
Φέρνοντας το παιχνίδι ξανά στα ίσια φτάσαμε στο 28' λεπτό όπου ο Γκουεί μετά απο πάσα του Αγρίτη έγραψε το 1-2 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


Ευκαιρίες χάθηκαν απο τον ΟΦΗ για ενα τρίτο γκόλ στο 40' και στο 43' με σούτ απο τον Αγρίτη,όπου το ενα έφυγε λίγο άουτ και το δεύτερο απέκρουσε δύσκολα ο πορτιέρο του Ιωνικού.
Συζητήσιμη η φάση του 60' λεπτού όπου οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν οτι η μπάλλα πέρασε την γραμή σε κεφαλιά του Γκουεί,αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οτι σωστά διώχτηκε πάνω στήν γραμή απο τον Αρβανίτη.


Καλύτερος ο ΟΦΗ νίκησε δίκαια και ανέβηκε σκαλοπάτια στήν βαθμολογία.Πολλά μπράβο και στούς περίπου 500 οπαδούς της ομάδας μας που βρέθηκαν στην Νίκαια και βοήθησαν σημαντικά τον ΟΦΗ για το πρώτο του φετεινό διπλό!

Νίκος Αναστόπουλος:Κάναμε το αυτονόητο.
"Για εμάς σημασία είχε μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Θέλουμε δουλειά και μέσα από την δουλειά θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Μπράβο σε όλους τους παίκτες γιατί έδειξαν μεγάλη διάθεση. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε γιατί σαν ΟΦΗ κάναμε το αυτονόητο. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Διαγόρα."

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:

Iωνικός: Aδαμόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πέτρου, Αρβανίτης, Μελαμπιανάκης, Πασσάς, Τσιμικλής, Μαρσέλο, Σάλτο(55΄Βλάχος), Χιστόν, Ντιαλό(46΄Άλβες)

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μονιάκης, Μπερτίν, Ψωμάς, Κιάσσος, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Λιαπάκης, Γιακούμπου (70΄Ζορμπάς), Γκουεί (74΄Βλόνταρτσικ), Αγρίτης (81΄Μπούρμπος)





Δεν υπάρχουν σχόλια: