Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο.Φ.Η-Λεβαδειακός 1-0 ..Αυτονόητο!

Γλέντι έστησαν 6 χιλιάδες κόσμου μαζί με τους παίκτες,όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού!
Παθιαμένα και αποφασιστικά ο ΟΦΗ απο την αρχή "στρίμωξε" τον Λεβαδειακό και στο 3' ζήτησε πέναλτυ όταν σε σούτ του Γιακούμπου η μπάλα αποκρούστηκε απο το χέρι του Τριποτσέρη.Ο μόνος που δεν το είδε ήταν ο διαιτητής.
Συνέχισε να πιέζει ο ΟΦΗ και το γκόλ ήρθε στο 28'.Πολύ καλή ατομική προσπάθεια απο τον Ζορμπά και πάσα-γκόλ στον Γιακούμπου που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκόρ.
Νεα κεφαλιά του Γιακούμπου στο 33' που αποκρούστηκε απο τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού Κυριακίδη.
Σούτ του Ζορμπά στο 50' απόκρουση και κόρνερ,και διπλή ευκαρία στο 83' όταν μετά απο σούτ του Γκουέυ αρχικά και απόκρουση στην γραμή,σούτ απο τον Κιάσσο και απόκρουση σε κόρνερ.


Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στίς καθυστερήσεις του παιχνιδιού,όταν ο Γκοέυ κέρδισε πέναλτυ αλλά αστόχησε στην εκτέλεση του,στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Ο ΟΦΗ έφτασε δίκαια στην νίκη καθώς ήταν καλύτερος σε ολη την διάρκεια του παιχνιδιού.Ευκαιρίες χάθηκαν και απο τον Λεβαδειακό με ενα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και μια κεφαλιά μόλις άουτ στα τελευταία λεπτά.Ο ΟΦΗ κατέβηκε για να κερδίσει και αυτό έκανε.Οι παίκτες της Ομάδας μας είχαν περισσότερο πάθος,πείσμα,ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και δίψα για την νίκη.
Πολλά μπράβο και στον κόσμο της Ομάδας,που παρά το ακατάλληλο της ωρας(ήταν εργάσιμη) εξι χιλιάδες βρέθηκαν  στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ και δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα,βοηθώντας και αυτοί στην κατάκτηση του τρίποντου!
Και την Τρίτη παρά το ακατάλληλο της ωρας(ξανά) ο κόσμος του ΟΦΗ θα είναι εκεί.Και θα βοηθήσει τον ΟΦΗ να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου και να περάσει αυτός στην επόμενη φάση του Κυπέλου.


Νίκος Αναστόπουλος"Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο. Δουλειά του ΟΦΗ είναι να κερδίζει. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και η καλή απόδοση. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε, ούτε να χοροπηδάμε.Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και να του πω μπράβο γιατί ήταν συγκλονιστικός".

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν: 
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος(76' Κιάσσος), Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ζορμπάς(68' Σταυρακάκης), Γιακούμπου, Γκουέυ, Αγρίτης(84' Λιαπάκης).

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Σερτζίνιο(77' Μουρατίδης), Ταραλίδης(60' Τάσιτς), Ζαχάρια, Μπάρκογλου(68' Ντος Σάντος), Ναπολεόνι.



1 σχόλιο:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Επιτέλους!
Λες να άρχισε να ξυπνά το θηρίο σιγά σιγά Βασίλη;