Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τρίκαλα-Ο.Φ.Η=0-1..Οι παραδόσεις κάποτε "σπάνε".


Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ο ΟΦΗ,πέτυχε την τρίτη στην σειρά νίκη του με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του!Αρκετά πιο εύκολα απο οτι δείχνει το τελικό σκόρ επικράτησε ο ΟΦΗ των Τρικάλων,που έχασαν μετά απο 2,5 χρόνια στην έδρα τους.Παίζοντας επιθετικά απο την αρχή ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή ευκαρία στο 2' μόλις λεπτό του παιχνιδιού με τον Γιακούμπου που κόπηκε την τελευταία στιγμή πρίν σουτάρει,κερδίζοντας μόνο ενα κόρνερ.


Στο 47' λεπτό ενα καλό σούτ απο τον Καλάιτζιτς και στο 49' σούτ-φωτοβολίδα στην κίνηση απο τον..συνήθη ύποπτο στα τελευταία μάτς,Γκουέυ και το 0-1 για τον ΟΦΗ ήταν γεγονός.Προσπάθησαν να αντιδράσουν τα Τρίκαλα αλλά ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτυ στο 51' σε ανατροπή του Αγρίτη.Νεα ευκαρία για τον ΟΦΗ όταν σε σούτ του Γκουέυ ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Θα μπορούσε να "καθαρίσει" το παιχνίδι ο Καλάιτζιτς στο 77' αλλά το σούτ που έκανε πέρασε μόλις άουτ.
Δίκαια ο ΟΦΗ έφτασε στην νίκη.Ήταν καλύτερος σαν ομάδα και θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον άλλο ενα γκόλ.Πολλά μπράβο για μια ακόμα φορά στούς φίλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στα Τρίκαλα και βοήθησαν την Ομάδα μας σε μια δύσκολη έδρα!





Νίκος Αναστόπουλος: "Κάναμε το αυτονόητο. Παίζαμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην έδρα της και επικίνδυνη. Το 1-0 είναι πιο εύκολο απ’ότι δείχνει το σκορ. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε. Θα χαρούμε τη νίκη μας σήμερα και από αύριο σκεφτόμαστε τον Λεβαδειακό. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο που παρότι παίζαμε μακριά από την πόλη μας, βρήκε τον τρόπο και μας ακολούθησε ως εδώ. Τους χρειαζόμαστε παντού."

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:
Τρίκαλα : Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης(65΄Στεπάνοβιτς), Μίνγκας, Γιώτας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι(76 Σπασόγιεβιτς)

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Ψωμάς, Μπερτίν, Μονιάκης, Καλαϊτζίτς, Ούκαρ, Ζορμπάς(64΄Σταυρακάκης), Αγρίτης (75΄Μανούσος), Γιακούμπου, Γκουέυ(79΄Βλόνταρτσικ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: