Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Νίκος Αναστόπουλος νέος προπονητής στον ΟΦΗ


Αλλαγή προπονητή νωρίς νωρίς για τον ΟΦΗ καθώς ο προηγούμενος δεν έπεισε κανέναν για το οτι μπορεί να "οδηγήσει" ξανά την ομάδα μας στήν Α' εθνική.Να ευχηθούμε "καλή αρχή" στον Αναστόπουλο και ελπίζουμε αυτός να καταφέρει οτι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι.Να είναι αυτός το "αφεντικό" στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να καταφέρει να πάρει το 100% απο τους παίκτες,που και αυτοί παρουσίασαν απαράδεκτη εικόνα σε ολα τα φετεινά παιχνίδια της ομάδας με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο καινούριος τεχνικός για τον ΟΦΗ την ιστορία του και τον κόσμο του,και όπως χαρακτηριστικά είπε :Θα μαχόμαστε "μέχρι θανάτου" για την νίκη σε κάθε μάτς και για την άνοδο.
Όλοι αυτό ευχόμαστε και θα στηρίξουμε την νεα τεχνική ηγεσία και την ΠΑΕ ΟΦΗ στίς όποιες αποφάσεις της,γιατί ξέρουμε πως οτι γίνεται πλέον,γίνεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΦΗ!!
Καλή αρχή απο το επόμενο παιχνίδι στήν Νίκαια με τον Ιωνικό και ευχόμαστε η ομάδα να έρθει πίσω με τους τρείς βαθμούς της νίκης!Εξάλου θα έχει και την συμπαράσταση εκατοντάδων Ομιλητών που θα ανέβουν απο Ηράκλειο αλλά και απο τον σύνδεσμο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: