Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΦΗ-ΠΟΑ=3-2


Παρουσία 2 χιλιάδων περίπου φιλάθλων παίχτηκε το αποψινό φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΟΑ που έληξε με νίκη 3-2 υπέρ του ΟΦΗ.
Άσχημο το ξεκίνημα για την ομάδα μας που βρέθηκε πίσω στο σκόρ με 0-2 καθώς ο Πολεμαρχάκης στο 18' και ο Καστελιανάκης στο 22' έβαλαν μπροστά τον ΠΟΑ.Ο ΟΦΗ μείωσε με χτύπημα πέναλτυ(το κέρδισε ο Γκουέι) του Αγρίτη σε 1-2 λίγο πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Αρκετά βελτιωμένος στήν επανάληψη ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα και έπειτα απο έναν επιθετικό του μονόλογο ισοφάρισε με τον Γιακούμπου στο 57' που μετά απο πολύ όμορφη προσωπική του ενέργεια με δυνατό διαγώνιο σούτ εκανε το 2-2.
Συνεχίζοντας στόν ίδιο ρυθμό φτάσαμε στο 70' και ο Ουκάρ με δυνατό μακρινό σούτ έγραψε το τελικό 3-2.




Πολύ καλή η εμφάνιση του Γιακούμπου,που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και αν συνεχίσει έτσι,σίγουρα το όνομα του θα ακουστεί πολύ φέτος.
Σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ έδειξε οτι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να "δέσει" σαν σύνολο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Βεζυρίδης (46΄Μπαρτζώκας), Κιάσσος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Λιαπάκης, Ουκάρ, Αγρίτης (59΄Μπούρμπος), Σοϊλέδης (46΄Ζορμπάς), Βλόνταρτσικ (46΄Γιακούμπου), Γκουεί (71΄Βερόν).

ΠΟΑ: Συνάνης, Φραγκιαδάκης, Λεμπιδάκης (46΄Χαλκιαδάκης Αλ.), Πολεμαρχάκης, Οικονομάκης(46΄Πετράκης), Χατζηανδρέου, Καπετανάκης(46΄Κατσούλης), Ανυφαντάκης, Σεραφειμίδης(71΄Γιακουμάκης), Καστελιανάκης(59΄Μπαδιεριτάκης), Συσκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: