Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΦΗ-Κρουσώνας=3-0


Με 3-0 νίκησε ο ΟΦΗ τον Κρουσώνα,σε φιλικό που έγινε στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας το απόγευμα.Περίπου 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Το σκόρ άνοιξε πολύ νωρίς,στο 7' λεπτό όταν μετά απο γύρισμα του Ζορμπά,ο Γκουέι με πλασέ άνοιξε το σκόρ.
Δουλεμένη ομάδα ο Κρουσώνας,που με το πρέσινγκ "μπλόκαρε" τον ΟΦΗ και έτσι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Υπο βροχή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Χατζηνικολάου να "ανακατεύει την τράπουλα" με 10 αλλαγές.Συνεχής η πίεση απο τον ΟΦΗ αλλά το δεύτερο γκόλ ήρθε στο 80' λεπτό με σούτ του Βλόνταρτσικ έπειτα απο σέντρα του Σοιλέδη.Στο 68΄λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.
Στο 87'λεπτό γράφτηκε το τελικό 3-0 έπειτα απο πάσα του Βλόνταρτσικ στον Μανούσο με τον τελευταίο να πλασάρει και να σημειώνει το τρίτο γκόλ της ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Βεζυρίδης (46΄Μπαρτζώκας), Κιάσσος, Πίτσος (58΄Μονιάκης), Μπερτίν(58΄Ζαχαράκης), Ψωμάς(58΄Χαριτωνίδης), Λιαπάκης(58΄Καρακατσάνης), Βερόν(68 Νικλιτσιώτης), Αγρίτης(58΄Μπούρμπος), Γκουεϊ(58΄Μανούσος), Ζορμπάς(58΄Σοιλέδης), Γιακούμπου(Βλόνταρτσικ)

ΠΑΟΚρουσώνα: Γεωργίου, Μπινιχάκης(79΄Μιαούλης)), Μαρκάκης, Κάββαλος, Μακατουνάκης, Πουλάκης(71΄Ζαμπετάκης), Σταθόγλου (79 Μαθιουδάκης), Μαμουλάκης, Ρηγάκης(75΄Θεοδωράκης), Καρβελάς, Κουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: