Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-1 Παραλίγο την νίκη ο ΟΦΗ


Ο ΟΦΗ στάθηκε πολύ καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο,και αν οι παίκτες μας ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στίς τελικές τους προσπάθειες,θα είχαμε πάρει την νίκη.Ευκαιρίες έχασαν και οι δυο ομάδες,με τους τερματοφύλακες να αρνούνται -σε τουλάχιστον δυο φάσεις ο καθένας-το γκόλ στούς αντίπαλους επιθετικούς.
Δοκάρι και ατυχία για τον Σίσιτς,δοκάρι και για την ΑΕΚ..Μοιρασμένα σχεδόν τα πάντα στο ΟΑΚΑ,αρα μάλλον δίκαια το μάτς πήγε στην ισοπαλία,αν και ο ΟΦΗ στο τέλος θα μπορούσε να φύγει νικητής.
Ακόμα και τα δυο γκόλ σημειώθηκαν με τον ίδιο τρόπο,με κεφαλιές.
Σκόρερ για τον ΟΦΗ ο Χόρχε Λόπεζ που για ακόμα ενα παιχνίδι,δείχνει τις δυνατότητες του σαν παίκτης.
Πιστεύω οτι ο Αναστόπουλος έπρεπε να ξεκινήσει την ομάδα όπως στο δεύτερο ημίχρονο,με επιθετικές και οχι αμυντικές βλέψεις.
Ο Βεζυρίδης ήταν απο τους "δημιουργούς" του θετικού αποτελέσματος και με αυτές τις εμφανίσεις του,δείχνει να μην φαίνεται καθόλου η απουσία του Κάρολ.
Πολύ καλά στάθηκε ολη η ομάδα,στο πρώτο κυρίως αμυντικά,και στο δεύτερο επιθετικά έδειξε πως δεν έχει ούτε να ζηλέψει,αλλά ούτε και να φοβηθεί τίποτα απο δω και μπρός,στον δρόμο για τα play-of,αλλά και στούς διπλούς αγώνες κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: