Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Το αφεντικό στην Κρήτη είναι ο ΟΦΗ-Μεγάλη νίκη στα Χανιά.



Παίζοντας με ψυχή και πάθος ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο στα Περβόλια νικώντας πανάξια τον Πλατανιά με 2-1.
Αυτός ο ΟΦΗ άξιζε την νίκη γιατί φάνηκε οτι αυτός ήθελε περισσότερο το τρίποντο απο τους νεοφώτιστους στην κατηγορία.
Με ηγέτη τον Σίσιτς που με ενα εκπληκτικό γκόλ και μια ασίστ στον Λαμπρόπουλο(εξίσου όμορφο γκόλ),πήρε στίς πλάτες του την ομάδα και την ανέβασε βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Πολλά μπράβο αξίζουν και στούς φίλους του ΟΦΗ που παρά τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που συνάντησαν(άρνηση του Πλατανιά για εισητήρια,πολύ άσχημη στάση της αστυνομίας των Χανίων)κέρδισαν την μάχη της εξέδρας χωρίς ασχήμιες και χωρίς να συμβεί το παραμικρό.Δεν θα παραλείψω να πω και ενα μπράβο στούς Χανιώτες φιλάθλους για την στάση που κράτησαν και ολα κύλησαν ομαλά στίς κερκίδες του γηπέδου.



Αυτόν τον ΟΦΗ θέλουμε να βλέπουμε,και ακόμα καλύτερο φυσικά.Με ψυχή,πάθος και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά.
Η διαιτησία του Γιάχου πολύ κακή.Φόρτωσε τους παίκτες του ΟΦΗ με συνήθως αναίτιες κάρτες,και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί στην φάση του γκόλ του Πλατανιά,ενω είχε προηγηθεί χέρι-φάουλ του παίκτη που ξεκίνησε την φάση.
Τέλος καλό,ολα καλά για την ομάδα μας που δείχνει να αφήνει πίσω τις άσχημες εμφανίσεις με Πανιώνιο,Κέρκυρα,αλλά και με τον ΠΑΟΚ.
Επόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναικό την Δευτέρα στο κατάμεστο Γεντί Κουλέ.Όλοι ευελπιστούμε στην καλή συνέχεια και την νίκη ενάντια στον Παναθηναικό.



ΟΦΗ :Γουναρίδης, Ζαχαράκης,Σόουζα, Μονιάκης, Κουρδάκης, Βερόν, Ζορμπάς (46' Βιτώρος), Μπανούσης (68' Λαμπρόπουλος), Σίσιτς (84' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου

 Πλατανιάς: Kηπουρός, Παληγιώργος, Τζανής, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαρτσάκης (46' Μαραγκουδάκης), Αγκουιλέρα (87' Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουντόζι, Ουκάρ(75' Γκονζάλες), Ποτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: