Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΟΦΗ-ΠΑΟ=2-2 Μπορούσε την νίκη ο ΟΦΗ



Άξιζε την νίκη ο ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναικό το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ.Πιο παθιασμένος και καλύτερος σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού(και ενα τουλάχιστον πέναλτυ που δεν "είδε" ο διαιτητής) άξιζε περισσότερο την νίκη,απο έναν τυχερό Παναθηναικό,που με δυο επιθέσεις έβαλε και δυο γκόλ.Ειδικότερα το δεύτερο που κατά τύχη κατέληξε στα δύχτια μετά απο κόντρες.



Ο κόσμος του ΟΦΗ για ακόμα μια φορά φέτος συμπαραστάθηκε θερμά στην ομάδα και της έδωσε την βοήθεια για να καταφέρει δυο φορές να ισοφαρίσει,και ακόμα αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες μας θα πανηγυρίζαμε την νίκη.



Πολλά μπράβο στον κόσμο,αλλά και στούς παίκτες μας,που δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή οτι μπορεί να χαθεί αυτό το παιχνίδι.Χάθηκαν ευκαιρίες απο τον ΟΦΗ με κορυφαίες το τετ-α-τετ του Κουτσιανικούλη με τον Καρνέζη και τα δυο πολύ καλά σούτ του Βερόν που εξουδετερώθηκαν αρκετά δύσκολα απο τον πορτιέρο των πρασίνων.



Επόμενος σταθμός το στάδιο Καραισκάκη το Σάββατο σε ενα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και όλοι ελπίζουμε σε ανάλογη καλή και καλύτερη εμφάνιση.

ΟΦΗ: Γουναρίδης,Βερόν,Μονιάκης,Κουτσιανικούλης,Παπάζογλου (81' Περογαμβράκης),Κουρδάκης,Ζαχαράκης,
Λαμπρόπουλος (85' Μπανούσης),Ιωαννίδης (46' Βιτώρος),Σόουζα,Σίσιτς.
ΠΑΟ: Kαρνέζης,Σισόκο,Πίντο (67' Λαγός),Βιτόλο,Μαυρίας (60' Κουίνσι),Τοτσέ,Σειταρίδης,Ζέκα (78' Χριστοδουλόπουλος),Μαρίνος,Χουχούμης, Βελάσκες.



 

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: