Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΟΦΗ-Βέροια=2-0 Όμορφα και απλά..



Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΟΦΗ πέρασε ενα ευχάριστο απόγευμα στο Γεντί Κουλέ,νικώντας με 2-0 την Βέροια.
Σε μεγάλα κέφια ο Σίσιτς για άλλο ενα παιχνίδι,καθώς απο τα δικά του πόδια "έφυγαν" οι δυο ασίστ που κατέληξαν σε δυο πολύ όμορφα γκόλ απο τον Σόουζα και τον Λαμπρόπουλο.






Πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα έπαιξε ο ΟΦΗ.Καλό passing game,κέφι και όρεξη και κυρίως πίστη και πάθος για την νίκη.Μια νίκη και μια εμφάνιση που χαροποίησε τους περίπου 5 χιλιάδες φίλους της ομάδας μας και έστειλε ενθαρυντικά μυνήματα για τον επόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή το μεσημέρι στο Γεντί Κουλέ.
Ο ΟΦΗ έχασε ευκαρίες για μεγαλύτερο σκόρ,και η Βέροια επίσης, που μετά το 1-0 ειδικά,μη έχοντας πια για στόχο το 0 στην άμυνα ανοίχτηκε και αυτή με αποτέλεσμα να δούμε ενα όμορφο παιχνίδι μέχρι το τέλος.
Μελανό σημείο η αποχώρηση του Παπάζογλου με τραυματισμό στο 63' που ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό.
Πολλά μπράβο λοιπόν στούς παίκτες μας που για ακόμα ενα παιχνίδι δείχνουν οτι σιγά-σιγά "δένουν" περισσότερο σαν ομάδα και σίγουρα θα υπάρξουν ανάλογες και καλύτερες εμφανίσεις στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ-Γουναρίδης, Βερόν, Κουτσιανικούλης (77’ Μπούρμπος),Παπάζογλου (63’ Βιτώρος), Βάντο, Κουρδάκης,Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (77’ Ζορμπάς), Σόουζα, Σίσιτς

Βέροια- Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ, Καλστάς (84’ Παυλίδης), Ολαϊτάν, Κόστλι (64’ Πέρεζ), Ιωάννου (84’ Μπελόν)


Δεν υπάρχουν σχόλια: