Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΟΦΗ-ΠΑΟ (Κ17)=2-1



Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ πήρε μια σπουδαία νίκη που τον οδήγησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με αποτέλεσμα να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την είσοδο στα πλέι – οφ!
 Στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ, τα παιδιά του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη πήραν μια μεγάλη νίκη με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ με 0-1. Oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές όταν αποβλήθηκε ο Αρναούτογλου επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Λογοθέτη.
 Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα πιέζοντας για την ισοφάριση. Τελικά, στο 60′ ο Κατσαρέλης με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για τον ΟΦΗ με το γκολ να δίνει «φτερά» στους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη. Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Μανωλακάκη στο 90′ και τελικά στο 95ο λεπτό σε μια αντεπίθεση ο Παχάκης έκανε το γύρισμα στον Κασαπάκη που με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 δίνοντας στην ομάδα ένα σπουδαίο τρίποντο!

 ΟΦΗ: Γιαννόπουλος, Παρασύρης, Τουγλής, Λογοθέτης, Παχάκης, Γαργανουράκης, Μπάμπης, Χρηστάκης, Κατσαρέλης, Χατζάκης, Σαχλαμάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κασαπάκης, Χαλκιαδάκης Ευθ., Τσαντηράκης, Μανωλακάκης, Ζηρδέλης.

 Απο το http://www.gentikoule.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: