Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Καλεσμα για την Τεταρτη,απο τους συνδεσμους του ΟΦΗ.


Φίλοι του ΟΦΗ.
Διανύουμε την τέταρτη περίοδο της «ιδιοκτησίας» Φανούρη Βατσινά στην ομάδα μας. Να θυμίσουμε τα κυριότερα επιτεύγματα της διαχείρισής του:
1)Αγωνιστική απαξίωση: Κάθε χρόνο ζούμε με το άγχος της σωτηρίας.
2)Παραγοντική απαξίωση: Κουτσογιάννης, Παπαματθαιάκης, Γιαννούλης, Μαρής, Καράτζης, Πολεμαρχάκης, Γιαννουλάκης, Σφακιανάκης και άλλοι αξιόλογοι παράγοντες κατά περιόδους αποχωρούν.
3)Ηθική απαξίωση: Προσφυγές σε βάρος του ΟΦΗ (Ντεγιάνοφ, Πίρσμαν, Μάουρερ), ΜΗΝΥΣΕΙΣ σε φιλάθλους, παλαίμαχους, δημοσιογράφους, ΜΜΕ, διωγμός Μαχλά-Κωνσταντινίδη, συνεχής διαπλοκή με την Παιανία.
4)Οργανωτική απαξίωση: Ανύπαρκτος μεταγραφικός σχεδιασμός εξαρτώμενος από την Παιανία, διάλυση υποδομών, αλλοπρόσαλλες επιλογές προπονητών, εν λευκώ διαχείριση των μεταγραφικών θεμάτων της ομάδας σε συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ «πράσινων» συμφερόντων..
5) Συνεχής εμπαιγμός της τοπικής κοινωνίας με υπερφίαλες δηλώσεις, μη ξεκάθαρη στάση για την πώληση της ομάδας και απόρριψη προτάσεων για εξαγορά της ΠΑΕ από επιφανείς επιχειρηματίες.
Εδώ και καιρό οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΟΦΗ αγωνιζόμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την αλλαγή ιδιοκτησιακού, που το θεωρούμε το θεμελιώδες πρόβλημα για την αρρωστημένη κατάσταση, τον ηθικό ξεπεσμό και την αγωνιστική δυσπραγία του ΟΦΗ.
Στα πλαίσια αυτού του αγώνα καλούμε όλους τους φίλους του ΟΦΗ την Τετάρτη στις 8 στα Λιοντάρια για την πιο δυναμική πορεία διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ. Η συμμετοχή ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη.
Και ΚΥΡΙΩΣ όσους έχουν σε πρώτη προτεραιότητα την καλή αγωνιστική πορεία- οι υπόλοιποι θα είμαστε εκεί έτσι κι αλλιώς. Στηρίζουμε παίχτες και τεχνική ηγεσία, τους συγχαίρουμε για τη νίκη, επιμένουμε ότι με την παρούσα ιδιοκτησιακή κατάσταση οι καλύτερες μέρες δε θα έρθουν ποτέ. Όποια νίκη δυστυχώς θα είναι πρόσκαιρη και συγκυριακή μέχρι την επόμενη μεγαλύτερη καταιγίδα.
Για το αγωνιστικό καλό της ομάδας αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη δυσαρέσκεια και τις κινητοποιήσεις μας εκτός του Παγκρητίου. Ζητάμε καθαρή πώληση εδώ και τώρα.
Δεν έχουμε προσωπική βεντέτα με το Φανούρη Βατσινά και καταδικάζουμε απερίφραστα τις υποτιθέμενες απειλές εναντίον του. Ευχόμαστε να γράψει το όνομά του στην ιστορία του ΟΦΗ ως ο άνθρωπος που τον οδήγησε στην ανεξαρτησία με μια ΚΑΘΑΡΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ.
Φίλαθλε του ΟΦΗ, οι καλύτερες μέρες είναι στο χέρι σου.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΙΣ!!
Όλοι στα Λιοντάρια την Τετάρτη στις 8. Για τον Όμιλο Φιλάθλων Ηρακλείου. Για μια ΚΑΘΑΡΗ λύση. Για μια ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ.
Η συμμετοχή σου είναι πιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ από ποτέ.

Κρήτες -4
Snakes-4
TEI Club
ΣΦ ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: