Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Νεα πορεια διαμαρτυριας για το ιδιοκτησιακο ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΟΦΗ.

Απο νωρις αρχισαν να μαζευονται οι οπαδοι του ΟΦΗ στην πλατεια των Λιονταριων.



Τα τραγουδια για την Ανεξαρτησια εχουν αρχισει.



Κατα τις 9.15 ξεκινησε η πορεια στους κεντρικους δρομους της πολης.





Να σημειωθει,και η Επιδοκιμασια του κοσμου,που βγαινοντας απο μαγαζια,μπαλκονια,φροντιστηρια,φωναζε τα συνθηματα,χειροκροτουσε,επιβραβευοντας ουσιαστικα,το Δικαιο του αγωνα μας!



Η πορεια συνεχιστηκε εως το λιμανι και την Περιφερεια Κρητης,οπου επιδοθηκε το παρακατω ψηφισμα..
Το ψήφισμα:

"Προς τους Βουλευτές όλης της Κρήτης, τον Περιφερειάρχη, τους αιρετούς άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις δικαστικές αρχές:

Κύριοι,
Ο κόσμος του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου βρίσκεται για μια φορά ακόμα στο δρόμο. Για να αγωνιστεί για την αθλητική αξιοπρέπεια αυτού του τόπου, κόντρα στα φαινόμενα διάλυσης, σήψης και διαφθοράς που λυμαίνονται το ιστορικό μας σωματείο.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μονάχα ανώνυμες εταιρίες και μετοχές. Είναι κυρίως κοινωνικό φαινόμενο, είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας. Και ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να δεχθούμε ότι η τοπική κοινωνία είναι συνυφασμένη με την εξάρτηση, τη διαπλοκή, την υποτέλεια, τον τυχοδιωκτισμό, τον εμπαιγμό και την κοροϊδία. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πιστέψουμε ότι η τοπική μας κοινωνία είναι διατεθειμένη να ανεχτεί έστω για μια μέρα ακόμα τέτοια φαινόμενα. Γιατί ό,τι συμβαίνει στον ΟΦΗ, μας αφορά όλους.

Αναμένουμε επιτέλους από όλους τους τοπικούς φορείς να πάρουν θέση και να βοηθήσουν στη διάλυση του αποστήματος που μολύνει τον ΟΦΗ μας. Γιατί η σιωπή, η ανοχή και η αδιαφορία είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Σε προεκλογικές περιόδους όλοι θυμούνται τον «υπέροχο κόσμο του ΟΦΗ», τον υπόλοιπο καιρό αδιαφορούν και αφήνουν τα άνομα φαινόμενα διάλυσης να διευρύνονται. Πάρτε θέση. Η αθλητική κοινωνία της Κρήτης, ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου, αξίζει περισσότερα.

Ζητάμε τη συμβολή όλων για καθαρή ιδιοκτησιακή λύση στον ΟΦΗ και ξεκάθαρη πώληση των μετοχών με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν είναι εταιρικό ζήτημα, είναι η ιστορία αυτού του τόπου, είναι ο αθλητικός μας καθρέπτης, είναι κοινωνικό φαινόμενο. Ενδιαφερθείτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΚΡΗΤΕΣ-4
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ «SNAKES»
ΤΕΙ CLUB
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΘΗΝΑΣ «ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ»"

Οσο συνεχιζεται η "ομηρια" της αγαπημενης μας ομαδας,ο αγωνας θα συνεχιζεται!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: