Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Αν μαραζωσεις εσυ μια φορα..

..εμεις μαραζωνουμε ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

ΦΥΓΕ ΠΙΑ, ΜΑΡΑΖΩΣΑΜΕ

Για ακόμα μια εβδομάδα παρακολουθούμε τον αγαπημένο μας Όμιλο να συρρικνώνεται σε αγωνιστικό, παραγοντικό αλλά κυρίως σε ηθικό επίπεδο. Για μια ακόμα φορά η ομάδα που κάποτε δόξαζε την Κρήτη και τους Κρητικούς σε ολόκληρη την Ευρώπη τώρα περιφέρεται στην Ελλάδα περιμένοντας καρτερικά το τέλος της.
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα σήψης, διαφθοράς, απαξίωσης και αναξιοπρέπειας θα περιμέναμε από τον άνθρωπο που έχει τοποθετηθεί επικεφαλής της ομάδας να πράξει το ελάχιστο έτσι ώστε η ομάδα μας να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και με ακρίβεια την οδηγεί στην β’ Εθνική κατηγορία. Αντί αυτού, το μόνο που λαμβάνουμε από τον κ. Βατσινά είναι εμπαιγμός, ειρωνεία και καμία διάθεση για προσπάθεια αποφυγής του μοιραίου.

Ο Ο.Φ.Η. κ. Βατσινά δεν ιδρύθηκε για να βρίσκει διέξοδο η ματαιοδοξία σας.
Ο Ο.Φ.Η. κ. Βατσινά δεν είναι μέσο με το οποίο θα περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας.
Ο Ο.Φ.Η. κ. Βατσινά δεν είναι μαγαζάκι σας και δεν μπορείτε να του συμπεριφέρεστε ως τέτοιο.
Καταλαβαίνουμε ότι ο μόνος λόγος που ασχολείστε με τον Ο.Φ.Η. είναι για να έχετε δωρεάν διαφήμιση και προβολή για τις επιχειρήσεις σας. Προσοχή όμως: Το όνομά σας θα γραφτεί με μαύρα γράμματα μια για πάντα ως ο άνθρωπος που έριξε την ομάδα μας κατηγορία. Ακόμα και ένα άτομο τόσο εγωπαθές και εγωκεντρικό όσο εσείς δεν θα θέλατε την κατάληξη αυτή.
Φτάνει πια, μας μαραζώσατε. Κάντε το μοναδικό πράγμα για το οποίο είστε ικανός. Διευκολύνετε τις εξελίξεις και απομακρυνθείτε από την ομάδα.



Κρήτες -4
Snakes-4
TEI Club
ΣΦ ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: