Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ;

Mε έκπληξη (;) πληροφορούμαστε την πρωτοφανή κινητοποίηση της Εισαγγελίας Ηρακλείου για το ματς της Κυριακής με το Λεβαδειακό, όπου στις εξέδρες του Σταδίου θα βρεθούν τέσσερεις Εισαγγελείς σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει καν φιλοξενούμενους οπαδούς!

Επιτέλους χαιρόμαστε γιατί στα ματς όπου "φιλοξενήθηκαν" από τον κ.Βατσινά οι στρατοί των Αθηνών διαλύοντας το Παγκρήτιο δε θυμόμαστε να παρευρέθηκε κανείς Εισαγγελέας.

Επιτέλους χαιρόμαστε που ο Φανούρης Βατσινάς κατάφερε να θέσει σε λειτουργία τον κρατικό μηχανισμό και να θέσει την Εισαγγελία Ηρακλείου στην υπηρεσία του Πολίτη.

Χαιρόμαστε γιατί την ίδια ώρα που η περιοχή μας μαστίζεται από αυξημένη παράνομη δραστηριότητα και εγκληματίες αποδρούν από φυλακές με ελικόπτερα ότι ώρα θέλουν, οι κρατικοί φορείς θα είναι εκεί να προστατέψουν τον κύριο Βατσινά. Έστω και αν προκαλούν το λαϊκό αίσθημα αφού καταστρατηγούνται οι αρχές της ισονομίας και της ισοπολιτείας.

Χαιρόμαστε, έστω και αν στις επανειλημμένες φωνές μας για έλεγχο του καθεστώτος ιδιοκτησίας της ΠΑΕ κανένας δεν έδειξε την ίδια σπουδή και προθυμία.

Και τέλος χαιρόμαστε γιατί θορυβήθηκαν οι μεμονωμένοι οπαδοί του Λεβαδειακού που σκόπευαν να παρευρεθούν στο Παγκρήτιο. Μπήκε ένα τέλος στα καταχθόνια σχέδιά τους.

Ελπίζουμε σε παρόμοια κινητοποίηση στο μέλλον από την Εισαγγελία για την προστασία του οποιουδήποτε πολίτη ακόμα κι αν αυτός δε λέγεται Φανούρης Βατσινάς.

Φήμες που ισχυρίζονται ότι όλη αυτή η ιστορία αποσκοπεί στη φίμωση της λαϊκής αγανάκτησης με τη συνδρομή κρατικών λειτουργών τις εκλαμβάνουμε ως κακοήθεις.

Ελπίζουμε ο κ.Βατσινάς να παρέχει την απαραίτητη φιλοξενία στους κρατικούς λειτουργούς και να τους κρατήσει θέσεις δίπλα στους μπράβους και νονούς της νύχτας που αποτελούν την προσωπική του συνοδεία κάθε Κυριακή.



Snakes 4 Heraklion Club

2 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Τι λες, θα γίνουν αυτά τα πράγματα;
Για τόσο ρεζίλι άνθρωπο μιλάε ε;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάει κανένας φίλαθλος. Να μείνουν μόνο οι Εισαγγελείς και οι μπράβοι.
Ρε το μαλάκα...

Basilis4 είπε...

Στέλιο τα "μεγάλα" αφεντικά προστατεύουν τα υπαλληλάκια τους..Τι να πει κανείς πια..Ολον τον χειμώνα που κατέβαιναν οι ορδές των βαρβάρων και έκαναν γης μαδιάμ το στάδιο,έκλεβαν περίπτερα,έδερναν γέρους και έσπαγαν αυτοκίνητα και μαγαζιά,τα έκαναν υπο το...άγρυπνο βλέμα της αστυνομίας..Όταν στο γήπεδο σε εμάς έψαχναν ακόμα και τα...απόκρυφα..οι "φιλοξενούμενοι απέναντι άναβαν δεκάδες καπνογόνα,στυλό λέιζερ και τα λοιπά..Που ήταν οι..εισαγγελείς τότε????