Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Όχι άλλοι Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη

Χρόνια τώρα οι οπαδοί του ΟΦΗ έχουμε καθαρές και σαφείς θέσεις για την διοικητική – ιδιοκτησιακή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας. Οι θέσεις μας αυτές σήμερα παραμένουν ξεκάθαρες και σταθερές όσο ποτέ άλλοτε: άμεση πώληση της ομάδας από τους πραγματικούς της ιδιοκτήτες, απομάκρυνση των σκιών και διαυγείς διαδικασίες. Οι απόψεις μας δεν επηρεάζονται από πρόσωπα αλλά στοχεύουν σε καταστάσεις, στις καταστάσεις αυτές που κρατούν την ομάδα μας δέσμια μιας παράνομης και ανήθικης σχέσης.
Η διοίκηση του κυρίου Βατσινά, υπό την καθοδήγηση φυσικά της γνωστής οικογένειας, έχει οδηγήσει την ομάδα, σε πλήρη διάλυση και η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει, χωρίς να διακρίνεται το παραμικρό ίχνος ελπίδας. Οι καταστάσεις που ζούμε σήμερα, ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία. Αυτό θα περίμενε κάποιος υγιώς σκεπτόμενος, να φέρει τους ιδιοκτήτες της ομάδας προ των ευθυνών τους και να δώσουν ένα τέλος στο έγκλημα αυτό. Αντί αυτού όμως, πληθαίνουν οι φήμες, ότι αναζητείται καινούριος αχυράνθρωπος, μιας και ο κύριος Βατσινάς, όχι μόνο δε μπορεί να ξεγελάσει κανένα πλέον, αλλά αποτελεί και δημόσιο κίνδυνο. Παλιοί παράγοντες, διαχρονικά πιστοί υπηρέτες του καθεστώτος που μέχρι πρόσφατα φάνταζαν πολέμιοι του προέδρου της ΠΑΕ, εμφανίζονται πρόθυμοι να φορέσουν το προσωπείο του προέδρου-σωτήρα, να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη με τις ευλογίες του θεματοφύλακα –οϊμέ!- Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο κόσμος του ΟΦΗ δεν κοιμάται πλέον τον ύπνο του δικαίου. Μπορεί και βλέπει πίσω από τις μάσκες και μπορεί να κρίνει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Για άλλη μια φορά ζητάμε καθαρές διαδικασίες και να μάθει επιτέλους ο λαός του ΟΦΗ την αλήθεια χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Δεν θα αποπροσανατολιστούμε από αλλαγές προσώπων και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αυτόκλητο σωτήρα να παίξει σε βάρος της δίψας μας για αξιοπρέπεια και ηθική. Εξάλλου, οι αγώνες μας ενάντια στον κ Βατσινά και τους πραγματικούς ιδιοκτήτες μας δείχνουν τον δρόμο της αλλαγής. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Υ.Γ. Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Γκουλή για την αντρίκεια στάση που επέδειξε κατά την μη αποδοχή της θέσης της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.
Νίκο Γκουλή σε ευχαριστούμε γιατί εσύ έδειξες ότι σέβεσαι το Βασικό στοιχείο μιας ομάδας που δεν είναι άλλο από τον κόσμο της. Έδειξες τον τρόπο αντιμετώπισης που πρέπει να έχει οποιοσδήποτε που αγαπά την ομάδα προς αυτούς που την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Θα είναι χαρά και τιμή μας να έχουμε αξιοπρεπείς Κυρίους σαν και εσένα όταν ελευθερωθεί ο ΟΦΗ μας.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

SNAKES HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 – ΘΟΔΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
TEI CLUB
ΣΦΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
ΣΦΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – SALONIKA CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια: