Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Βατσινάς..Συνέχεια στο παραλήρημα ενος ψυχοπαθή.


Είπε..είπε..και στην ουσία τίποτα δεν είπε.Μια απο τα ίδια απο την μαριονέτα των βαρδινογιάννηδων,στην περιβόητη συνέντευξη που έδωσε.Το ημερολόγιο ενος τρελλού θα έλεγα."Κύριοι" βαλιτσογιάννηδες το παραμυθάκι σας δεν πιάνει μια πλέον.Εμείς σαν άνθρωποι που αγαπάμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον ΟΦΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ η καταραμένη σας μαφιόζικη φαμίλια απο τον ΟΦΗ μας.Δεν ζητάμε αλλαγή διαχειριστή.ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!Και όπως λέμε εδω στην Κρήτη..Ετσά'ναι το πεθύμιο μας..κι'ας βρέξει κι'ας χιονίσει!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!

Αρκετά εύστοχη η απάντηση απο τους SNAKES στο παραλήρημα του ψυχοπαθή.


Στο γνωστό σήριαλ της παλινωδίας και του ψεύδους που διαρκεί χρόνια με πρωταγωνιστή τον Φανούρη Βατσινά παρακολουθήσαμε σήμερα άλλο ένα επεισόδιο. Ένα επεισόδιο με κύρια χαρακτηριστικά την ασάφεια και τον εμπαιγμό προς τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης.

Η σημερινή συνέντευξη τύπου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και στην ουσία να αποφύγει την αναγκαία προϋπόθεση για έναν υγιή ΟΦΗ: την απομάκρυνσή του και κυρίως την πώληση της ομάδας από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες.

Μόνο ερωτηματικά μας δημιουργήθηκαν από την σημερινή συνέντευξη:

1) Πώς γίνεται να εμπιστευθεί κάποιος τα χρήματά του στον Φανούρη Βατσινά όταν κανένας δεν γνωρίζει με τι ποσό αγόρασε αυτός, πόσα χρήματα έχει βάλει στην ομάδα και πού χρωστάει σήμερα;

2) Με τι διασφαλίσεις μπορεί κάποιος να δεχτεί την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ όταν στην ουσία θα ελέγχεται από τον κ. Βατσινά;

3) Πώς γίνεται μια ομάδα Β’ Εθνικής με ελάχιστους παίκτες στη σύνθεσή της, χωρίς σχεδιασμό, όραμα και προοπτική να κοστολογείται με το ίδιο περίπου ποσό με την ομάδα όταν βρισκόταν στην Α’ Εθνική;

4) Και κυρίως, πώς μπορεί ο κ. Βατσινάς να πουλάει κάτι που δεν του ανήκει;

Μέσα σε αυτό το κλίμα χρόνιου εμπαιγμού και αδιαφάνειας, το Ελληνικό Κράτος ποτέ δεν στάθηκε ικανό ή έστω πρόθυμο να ακουμπήσει στο ελάχιστο αυτό το σκάνδαλο καταστρατήγησης των αθλητικών νόμων και ηθικών αξιών, το σκάνδαλο της διπλής ιδιοκτησίας δύο ποδοσφαιρικών ομάδων. Εμείς λοιπόν οι φίλοι του ΟΦΗ, πολιτικά συνειδητοποιημένοι και ενεργοί επιλέγουμε να ψηφίσουμε σε αυτές τις Ευρωεκλογές το μοναδικό πράγμα που μας εκφράζει:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ.

Τα θέμα δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό αλλά έχει να κάνει με την παθογένεια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δεν τολμά να ελέγξει τα συμφέροντα των μεγάλων παραγόντων, των οικογενειών, των κουμπάρων και των σκανδάλων. Η ψήφος για την Λευτεριά στον ΟΦΗ είναι ψήφος διαμαρτυρίας προς όλους αυτούς που δεν τολμάνε να παλέψουν για την αλήθεια και το δίκιο.Παρακαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα έτοιμα ψηφοδέλτια από όλους τους Συνδέσμους οργανωμένων φίλων του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: