Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Καθαρή πώληση του ΟΦΗ ή παραμύθια της Χαλιμάς?

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για (επιτέλους) απεμπλοκή της οικογένειας βαρδινογιάννη απο τον ΟΦΗ.Όπως πολύ σοφά το λέει η παροιμία "Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι",έτσι και ο κόσμος που αγαπάει τον ΟΦΗ είναι επιφυλακτικός,και ας ακούγονται πολύ "όμορφες" διάδοχες καταστάσεις με πολύ γνωστά ονόματα.Οτι και αν είναι πάντως αυτό που ετοιμάζεται..σημαίνει οτι κάτι υπάρχει στα σκαριά.Ενα θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι θα μπούν στην "δίνη" των διοικητικών καταστάσεων στην ομάδα.Οτι ο κόσμος δεν θα ανεχθεί άλλη ΚΟΡΟΙΔΙΑ απο όποιον και αν προέρχεται.Και οτι εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα,δεν γίνεται και δεν υπάρχει θέληση,για καμμία "οπισθοχώρηση"!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΟΦΗ ΘΥΡΑ 4



Ζήτησε συσπείρωση ο Μαχλάς
Την στήριξη του κόσμου και την συσπείρωση όλων ζήτησε ο Νίκος Μαχλάς στην συνάντηση με τους οργανωμένους.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι μέσα από αυτό το κλίμα και την ατμόσφαιρα ενότητας θα μπορέσει ο ΟΦΗ να βρει ξανά τον δρόμο του και να πάρει πορεία ανόδου.

Η συνάντηση μεταξύ του Νίκου Μαχλά και των εκπροσώπων των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας του Ηρακλείου ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.30 το απόγευμα και διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ άκουσαν με προσοχή τα λόγια του Νίκου Μαχλά και συμφώνησαν σε όλα για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Ο μελλοντικός διοικητικός ηγέτης της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μη επιστροφής του ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" λέγοντας χαρακτηριστικά... "Από την πρώτη στιγμή των σκέψεων μου, βασικό αίτημα για να είμαι στον ΟΦΗ ήταν η επιστροφή της ομάδας στο "Γεντί Κουλέ". Η ομάδα θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα στο νέο πρωτάθλημα" ήταν τα λόγια του Νίκου Μαχλά.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε για την παρουσία του Φανούρη Βατσινά καθώς οι οργανωμένοι ζήτησαν να μην βρίσκεται στη νέα τάξη πραγμάτων με τον Νίκο Μαχλά να λέει ότι δεν θα είναι καθώς ο ίδιος του είπε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τους ανθρώπους που θα βρίσκονται μαζί του και θα συνεισφέρουν στο οικονομικό κομμάτι, ο Νίκος Μαχλάς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία... "Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία και δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης. Βρίσκομαι σε επαφές συνεχώς με επιχειρηματίες και είμαστε σε καλό δρόμο. Όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα μπορώ να προχωρήσω και σε επίσημες ανακοινώσεις".

Aκόμα ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε με τον Φανούρη Βατσινά λέγοντας ότι έχει ζητήσει γραπτώς εγγυήσεις από τον πρόεδρο του ΟΦΗ για όλα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου την προηγούμενη Παρασκευή.

Επίσης στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Νίκο Μαχλά να δηλώνει πως έχει κάνει επαφές ωστόσο δεν υπάρχει καμία συμφωνία για οποιοδήποτε πόστο στην ομάδα... "Έχω στο μυαλό μου υποψήφια σχήματα αλλά δεν θέλω να πω κάτι αυτήν την στιγμή".

Παράλληλα ο Νίκος Μαχλάς δεσμεύτηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσει δημόσια για τις ανακατατάξεις στον ΟΦΗ φανερώνοντας τα πλάνα του για τη νέα εποχή που δείχνει να ανατέλλει στην ομάδα...

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/11731

2 σχόλια:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ είπε...

Τι να πω; Βρισκόμαστε στον πάτο του πηγαδιού, θέλουμε από κάπου να κρατηθούμε.
Ο Μαχλάς είναι σοβαρό παιδί και αγαπάει την ομάδα.
ΑΝ πραγματικά θέλει να τη βοηθήσει,
ΑΝ φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες,
ΑΝ φύγει ο Βατσινάς και οι μπράβοι του, και κάτι πολύ βασικό για μένα,
ΑΝ επιστρέψει ο ΟΦΗ στη φυσική του έδρα, τότε όλα θα πάνε καλά, με την αγάπη μας και τη συμπαράσταση φιλάθλων σε ΟΛΟΥΣ τους εκτός έδρας αγώνες στο δύσκολο (και βρώμικο) πρωτάθλημα της Β εθνικής.
Φυσικά, πρώτο και σπουδαιότερο, είναι ποιός θα αγοράσει την ομάδα.

Basilis4 είπε...

Έτσι όπως τα λες είναι Στέλιο.Έχουνε δει τόσα τα μάτια μας στον ΟΦΗ που πλέον δύσκολα πιστεύουμε οτιδίποτε.Ελπίζω μόνο να μην είναι ακόμα ενα παιχνιδάκι των πραγματικών ιδιοκτητών στήν πλάτη μας..