Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Έτοιμος για την πρώτη "μάχη".

Με τις ευχές όλων των υγιώς σκεπτόμενων Κρητικών ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την πρώτη "μάχη" του,στο πρωτάθλημα της Β εθνικής.Με την συμπαράσταση του κόσμου του θα παραταχθεί στο νησί της Ρόδου,και όλοι ευχόμαστε για την πρώτη νίκη,στον "βούρκο" της Β εθνικής που μας πήγαν με το "έτσι θέλω" οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες.



Απο τον Athletic το παρακάτω άρθρο.

Ο Πετράς υπεστή θλάση με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με τον Διαγόρα ενώ είναι έτοιμα τα πλάνα για την Ρόδο.

Ο 26χρονος μεσοαμυντικός αποτελεί το τελευταίο πρόβλημα για τον Νίκι Παπαβασιλείου καθώς αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και εν αντιθέσει με τις πρώτες προβλέψεις θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα έχοντας υποστεί θλάση.

Ο Νίκι Παπαβασιλείου και ο Μύρων Σηφάκης έχουν κάνει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να εμπεδώσουν στο απόλυτο τις οδηγίες τους εν όψει του αγώνα με τον Διαγόρα όπου βέβαια πέφτουν από την αρχή στα δύσκολα ξεκινώντας την χρονιά με ένα ντέρμπι.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, όπως αναφέραμε και χθες το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ φαίνεται πως έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο αρχικό σχήμα του Σαββατιάτικου αγώνα αλλά και στο σύστημα που θα είναι το 4-1-4-1.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα Ξενοφών Πάνος, καθώς δεν αποκλείεται ο 20χρονος μεσοαμυντικός να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα παίρνοντας την θέση του τραυματία Πετρά στο δεξί άκρο της άμυνας του ΟΦΗ. Στο αριστερό θα βρίσκεται ο Κωνσταντινίδης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Μπαρκαουάν-Μπερτίν.

Ο Σέρτζιο Οργκανίστα έχει αποκτήσει προβάδισμα για την θέση του αμυντικού μέσου και του ανθρώπου που θα συνδέει την άμυνα με την επίθεση.

Μπροστά του οι Λάμεσιτς και Μπουτ, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Μανούσος και Κιάσσος με τον Ανέστη Αγρίτη σε ρόλο «φουνταριστού».

Πάντως το γεγονός ότι από την μέση και μπροστά υπάρχουν αρκετές λύσεις, δεν αποκλείει την έκπληξη της τελευταίας στιγμής καθώς φανέλα βασικού διεκδικούν και οι Πέσιτς-Μαρίνκοβιτς-Περογαμβράκης καθώς στον ΟΦΗ πιστεύουν αρκετά και τον 21χρονο Ηρακλειώτη μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι από πέρυσι, Καρακατσάνης και Νατσούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: