Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Γιάννης Χαρούλης-Τραγουδώ βαθιά μου

Τραγουδώ βαθιά μου..
σε ψιλή κλωστή..
Έχει κρεμαστεί..κι'η στερνή χαρά μου..

Τόσο μελαγχολικό και ταυτότοχρονα τόσο όμορφο.Είναι απο τα τραγούδια που μιλάνε και λένε για καταστάσεις,που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει..


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Μελίνα Ασλανίδου-Το παρελθόν θυμήθηκα

Ενα πολύ όμορφο τραγούδι,σε μια υπέροχη ερμηνεία απο την όμορφη φωνή της Μελίνας!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Καθαρή πώληση του ΟΦΗ ή παραμύθια της Χαλιμάς?

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για (επιτέλους) απεμπλοκή της οικογένειας βαρδινογιάννη απο τον ΟΦΗ.Όπως πολύ σοφά το λέει η παροιμία "Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι",έτσι και ο κόσμος που αγαπάει τον ΟΦΗ είναι επιφυλακτικός,και ας ακούγονται πολύ "όμορφες" διάδοχες καταστάσεις με πολύ γνωστά ονόματα.Οτι και αν είναι πάντως αυτό που ετοιμάζεται..σημαίνει οτι κάτι υπάρχει στα σκαριά.Ενα θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι θα μπούν στην "δίνη" των διοικητικών καταστάσεων στην ομάδα.Οτι ο κόσμος δεν θα ανεχθεί άλλη ΚΟΡΟΙΔΙΑ απο όποιον και αν προέρχεται.Και οτι εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα,δεν γίνεται και δεν υπάρχει θέληση,για καμμία "οπισθοχώρηση"!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΟΦΗ ΘΥΡΑ 4



Ζήτησε συσπείρωση ο Μαχλάς
Την στήριξη του κόσμου και την συσπείρωση όλων ζήτησε ο Νίκος Μαχλάς στην συνάντηση με τους οργανωμένους.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι μέσα από αυτό το κλίμα και την ατμόσφαιρα ενότητας θα μπορέσει ο ΟΦΗ να βρει ξανά τον δρόμο του και να πάρει πορεία ανόδου.

Η συνάντηση μεταξύ του Νίκου Μαχλά και των εκπροσώπων των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας του Ηρακλείου ξεκίνησε λίγο μετά τις 20.30 το απόγευμα και διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ άκουσαν με προσοχή τα λόγια του Νίκου Μαχλά και συμφώνησαν σε όλα για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.

Ο μελλοντικός διοικητικός ηγέτης της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μη επιστροφής του ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" λέγοντας χαρακτηριστικά... "Από την πρώτη στιγμή των σκέψεων μου, βασικό αίτημα για να είμαι στον ΟΦΗ ήταν η επιστροφή της ομάδας στο "Γεντί Κουλέ". Η ομάδα θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα στο νέο πρωτάθλημα" ήταν τα λόγια του Νίκου Μαχλά.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε για την παρουσία του Φανούρη Βατσινά καθώς οι οργανωμένοι ζήτησαν να μην βρίσκεται στη νέα τάξη πραγμάτων με τον Νίκο Μαχλά να λέει ότι δεν θα είναι καθώς ο ίδιος του είπε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τους ανθρώπους που θα βρίσκονται μαζί του και θα συνεισφέρουν στο οικονομικό κομμάτι, ο Νίκος Μαχλάς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία... "Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία και δεν υπάρχει κανένας χρηματοδότης. Βρίσκομαι σε επαφές συνεχώς με επιχειρηματίες και είμαστε σε καλό δρόμο. Όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα μπορώ να προχωρήσω και σε επίσημες ανακοινώσεις".

Aκόμα ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε με τον Φανούρη Βατσινά λέγοντας ότι έχει ζητήσει γραπτώς εγγυήσεις από τον πρόεδρο του ΟΦΗ για όλα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου την προηγούμενη Παρασκευή.

Επίσης στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της στελέχωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Νίκο Μαχλά να δηλώνει πως έχει κάνει επαφές ωστόσο δεν υπάρχει καμία συμφωνία για οποιοδήποτε πόστο στην ομάδα... "Έχω στο μυαλό μου υποψήφια σχήματα αλλά δεν θέλω να πω κάτι αυτήν την στιγμή".

Παράλληλα ο Νίκος Μαχλάς δεσμεύτηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσει δημόσια για τις ανακατατάξεις στον ΟΦΗ φανερώνοντας τα πλάνα του για τη νέα εποχή που δείχνει να ανατέλλει στην ομάδα...

http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/1/11731

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Βατσινάς..Συνέχεια στο παραλήρημα ενος ψυχοπαθή.


Είπε..είπε..και στην ουσία τίποτα δεν είπε.Μια απο τα ίδια απο την μαριονέτα των βαρδινογιάννηδων,στην περιβόητη συνέντευξη που έδωσε.Το ημερολόγιο ενος τρελλού θα έλεγα."Κύριοι" βαλιτσογιάννηδες το παραμυθάκι σας δεν πιάνει μια πλέον.Εμείς σαν άνθρωποι που αγαπάμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον ΟΦΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ η καταραμένη σας μαφιόζικη φαμίλια απο τον ΟΦΗ μας.Δεν ζητάμε αλλαγή διαχειριστή.ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!!Και όπως λέμε εδω στην Κρήτη..Ετσά'ναι το πεθύμιο μας..κι'ας βρέξει κι'ας χιονίσει!!ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!!

Αρκετά εύστοχη η απάντηση απο τους SNAKES στο παραλήρημα του ψυχοπαθή.


Στο γνωστό σήριαλ της παλινωδίας και του ψεύδους που διαρκεί χρόνια με πρωταγωνιστή τον Φανούρη Βατσινά παρακολουθήσαμε σήμερα άλλο ένα επεισόδιο. Ένα επεισόδιο με κύρια χαρακτηριστικά την ασάφεια και τον εμπαιγμό προς τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης.

Η σημερινή συνέντευξη τύπου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και στην ουσία να αποφύγει την αναγκαία προϋπόθεση για έναν υγιή ΟΦΗ: την απομάκρυνσή του και κυρίως την πώληση της ομάδας από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες.

Μόνο ερωτηματικά μας δημιουργήθηκαν από την σημερινή συνέντευξη:

1) Πώς γίνεται να εμπιστευθεί κάποιος τα χρήματά του στον Φανούρη Βατσινά όταν κανένας δεν γνωρίζει με τι ποσό αγόρασε αυτός, πόσα χρήματα έχει βάλει στην ομάδα και πού χρωστάει σήμερα;

2) Με τι διασφαλίσεις μπορεί κάποιος να δεχτεί την θέση του Προέδρου της ΠΑΕ όταν στην ουσία θα ελέγχεται από τον κ. Βατσινά;

3) Πώς γίνεται μια ομάδα Β’ Εθνικής με ελάχιστους παίκτες στη σύνθεσή της, χωρίς σχεδιασμό, όραμα και προοπτική να κοστολογείται με το ίδιο περίπου ποσό με την ομάδα όταν βρισκόταν στην Α’ Εθνική;

4) Και κυρίως, πώς μπορεί ο κ. Βατσινάς να πουλάει κάτι που δεν του ανήκει;

Μέσα σε αυτό το κλίμα χρόνιου εμπαιγμού και αδιαφάνειας, το Ελληνικό Κράτος ποτέ δεν στάθηκε ικανό ή έστω πρόθυμο να ακουμπήσει στο ελάχιστο αυτό το σκάνδαλο καταστρατήγησης των αθλητικών νόμων και ηθικών αξιών, το σκάνδαλο της διπλής ιδιοκτησίας δύο ποδοσφαιρικών ομάδων. Εμείς λοιπόν οι φίλοι του ΟΦΗ, πολιτικά συνειδητοποιημένοι και ενεργοί επιλέγουμε να ψηφίσουμε σε αυτές τις Ευρωεκλογές το μοναδικό πράγμα που μας εκφράζει:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ.

Τα θέμα δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό αλλά έχει να κάνει με την παθογένεια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δεν τολμά να ελέγξει τα συμφέροντα των μεγάλων παραγόντων, των οικογενειών, των κουμπάρων και των σκανδάλων. Η ψήφος για την Λευτεριά στον ΟΦΗ είναι ψήφος διαμαρτυρίας προς όλους αυτούς που δεν τολμάνε να παλέψουν για την αλήθεια και το δίκιο.Παρακαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα έτοιμα ψηφοδέλτια από όλους τους Συνδέσμους οργανωμένων φίλων του ΟΦΗ.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Όχι άλλοι Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη

Χρόνια τώρα οι οπαδοί του ΟΦΗ έχουμε καθαρές και σαφείς θέσεις για την διοικητική – ιδιοκτησιακή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας. Οι θέσεις μας αυτές σήμερα παραμένουν ξεκάθαρες και σταθερές όσο ποτέ άλλοτε: άμεση πώληση της ομάδας από τους πραγματικούς της ιδιοκτήτες, απομάκρυνση των σκιών και διαυγείς διαδικασίες. Οι απόψεις μας δεν επηρεάζονται από πρόσωπα αλλά στοχεύουν σε καταστάσεις, στις καταστάσεις αυτές που κρατούν την ομάδα μας δέσμια μιας παράνομης και ανήθικης σχέσης.
Η διοίκηση του κυρίου Βατσινά, υπό την καθοδήγηση φυσικά της γνωστής οικογένειας, έχει οδηγήσει την ομάδα, σε πλήρη διάλυση και η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει, χωρίς να διακρίνεται το παραμικρό ίχνος ελπίδας. Οι καταστάσεις που ζούμε σήμερα, ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία. Αυτό θα περίμενε κάποιος υγιώς σκεπτόμενος, να φέρει τους ιδιοκτήτες της ομάδας προ των ευθυνών τους και να δώσουν ένα τέλος στο έγκλημα αυτό. Αντί αυτού όμως, πληθαίνουν οι φήμες, ότι αναζητείται καινούριος αχυράνθρωπος, μιας και ο κύριος Βατσινάς, όχι μόνο δε μπορεί να ξεγελάσει κανένα πλέον, αλλά αποτελεί και δημόσιο κίνδυνο. Παλιοί παράγοντες, διαχρονικά πιστοί υπηρέτες του καθεστώτος που μέχρι πρόσφατα φάνταζαν πολέμιοι του προέδρου της ΠΑΕ, εμφανίζονται πρόθυμοι να φορέσουν το προσωπείο του προέδρου-σωτήρα, να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη με τις ευλογίες του θεματοφύλακα –οϊμέ!- Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο κόσμος του ΟΦΗ δεν κοιμάται πλέον τον ύπνο του δικαίου. Μπορεί και βλέπει πίσω από τις μάσκες και μπορεί να κρίνει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Για άλλη μια φορά ζητάμε καθαρές διαδικασίες και να μάθει επιτέλους ο λαός του ΟΦΗ την αλήθεια χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Δεν θα αποπροσανατολιστούμε από αλλαγές προσώπων και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αυτόκλητο σωτήρα να παίξει σε βάρος της δίψας μας για αξιοπρέπεια και ηθική. Εξάλλου, οι αγώνες μας ενάντια στον κ Βατσινά και τους πραγματικούς ιδιοκτήτες μας δείχνουν τον δρόμο της αλλαγής. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Υ.Γ. Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Γκουλή για την αντρίκεια στάση που επέδειξε κατά την μη αποδοχή της θέσης της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.
Νίκο Γκουλή σε ευχαριστούμε γιατί εσύ έδειξες ότι σέβεσαι το Βασικό στοιχείο μιας ομάδας που δεν είναι άλλο από τον κόσμο της. Έδειξες τον τρόπο αντιμετώπισης που πρέπει να έχει οποιοσδήποτε που αγαπά την ομάδα προς αυτούς που την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Θα είναι χαρά και τιμή μας να έχουμε αξιοπρεπείς Κυρίους σαν και εσένα όταν ελευθερωθεί ο ΟΦΗ μας.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

SNAKES HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 – ΘΟΔΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
TEI CLUB
ΣΦΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
ΣΦΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – SALONIKA CLUB